Βenjamin Breton, Country Manager, Bel Hellas: Προχωράμε στην επόμενη ημέρα του Βel Group και στην Ελλάδα

Ο Βenjamin Breton είναι ο νέος Country Manager της Bel Hellas, της θυγατρικής του Bel Group στην ελληνική αγορά. Στο Business News Magazine μίλησε  για τη νέα παγκόσμια στρατηγική και φιλοσοφία του ομίλου και τον τρόπο  που υλοποιείται στη χώρα μας, τα νέα
σχέδια που υπάρχουν για την Ελλάδα  αλλά και το διπλό ορόσημο του 2021 για την τοπική θυγατρική του Group.

Συνέντευξη στον Δημήτρη Τσουκαλά

Μπορείτε να μας «συστήσετε» το Bel Group; Ποια είναι η παρουσία του σε παγκόσμιο επίπεδο, η φιλοσοφία και η πρότασή του;

Το Bel Group αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση. O όμιλος ιδρύθηκε το 1865, πριν από περισσότερα από 150 χρόνια, και έχει να επιδείξει μια μακρά διαδρομή επιτυχίας και ανάπτυξης. Διαθέτει παρουσία σε 120 χώρες και στο portfolio του ανήκουν 20 μεγάλα και εμβληματικά brands όπως τα La Vache qui rit και BabyBel και αρκετά τοπικά brands σε συγκεκριμένες αγορές. Η αρχή έγινε στη Γαλλία, αλλά πλέον βρισκόμαστε σε όλο τον κόσμο.

Το Bel Group στηρίζεται, φυσικά, στα προϊόντα του και στις συνταγές γι’ αυτά, που συνεχώς εξελίσσονται, καθώς και στις καινοτόμους τεχνολογίες που εφαρμόζει για την παραγωγή τους. Παράλληλα όμως, θεμέλιο αυτής της πορείας αποτελούν και οι αξίες του ομίλου. Το τρίπτυχό μας, το οποίο ακολουθούν οι θυγατρικές σε όλο τον κόσμο, είναι η φράση «Care - Dare - Commit». Είναι κάτι πολύ σημαντικό, κάτι που νιώθουμε όλοι μας στον όμιλο. Δεν είναι απλά λόγια, ένα σύνθημα κενό περιεχομένου. Το Bel Group αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας, και αυτό το νιώθω πολύ καλά κι εγώ, που εντάχθηκα στον όμιλο πριν από τρία χρόνια, μετά από δέκα χρόνια πορείας στην P&G στις Πωλήσεις και το Marketing.

Ο όμιλος, αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται σε φάση μετασχηματισμού. Περνάμε από την εποχή της Fromageries Bel σε εκείνη της «Βel. For all. For good». Ξεκινήσαμε από την κατηγορία των τυριών, αλλά πλέον εστιάζουμε στο healthy snacking. Τα γαλακτοκομικά αποτελούν ακόμη το core business μας, αλλά ανοίγουμε και νέες αγορές, όπως τα φρούτα και τα plant-based προϊόντα. Δεν ακολουθούμε απλά την τάση της εποχής, επιχειρούμε να ανταποκριθούμε ουσιαστικά στις νέες ανάγκες των καταναλωτών. Και γνωρίζουμε ότι για να μπορέσουμε να παρέχουμε σε κάθε άνθρωπο υγιεινές και ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ λύσεις έως το 2050, πρέπει να διαφοροποιήσουμε τα τρόφιμα και να προσφέρουμε στους καταναλωτές την ευκαιρία να βρουν μια ισορροπία μεταξύ ζωικών και φυτικών πρωτεϊνών. Η στρατηγική και η δυναμική του ομίλου αποτυπώνονται ακριβώς στον τρόπο με τον οποίο διευρύνουμε το portfolio μας και κάνουμε την είσοδό μας στις νέες αγορές. Θα πρέπει να τονίσω δε πως σημαντικό κομμάτι της προσπάθειάς μας στο χώρο του healthy snacking αποτελεί και η προσφορά των προϊόντων μας στις κατάλληλες ατομικές μερίδες. Θέλουμε να διαθέτουμε προϊόντα Healthy Snacking για όλους και για κάθε στιγμή της ημέρας σε μερίδες, που είναι ακριβώς αυτές που χρειάζεται να λαμβάνει κάποιος σε καθημερινή βάση.

Ποιο είναι το αποτύπωμα αλλά και η πορεία του Βel Group στην ελληνική αγορά;

Τα προϊόντα μας διανέμονται στη χώρα εδώ και πολλά χρόνια. Το La Vache qui rit φέτος γιορτάζει 60 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, κάτι που θεωρώ καταπληκτικό. Από το 2018, ο όμιλος έχει αλλάξει τη στρατηγική του για την Ελλάδα και πορεύεται με τη θυγατρική του εταιρεία, στην οποία είμαι πλέον επικεφαλής. Η Bel Hellas αποτελεί 100% μέλος του ομίλου και ετοιμάζει την επόμενη ημέρα και στην Ελλάδα. Τα brands μας -ειδικά τα La Vache qui rit και BabyBel που διατηρούν ηγετικές θέσεις- διαθέτουν πολύ ισχυρή και μακρά παρουσία, ενώ υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες στην αγορά. Για παράδειγμα, στην Ελλάδα η παρουσία μας είναι κατά κύριο λόγο στο οργανωμένο λιανεμπόριο, αλλά στη Γαλλία αλλά και σε άλλες χώρες αξιοποιούμε και τα κανάλια του Οut of Home και του Food Service, κάτι που μπορεί να γίνει και εδώ. Αυτήν τη στιγμή αποτελούμε τον leader στην κατηγορία cheese snacking, αλλά με βάση τη στρατηγική του ομίλου, στόχος μας για τη συνέχεια στην Ελλάδα είναι να ενισχύσουμε συνολικά του κομμάτι του snacking. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το portfolio του ομίλου με τον καλύτερο τρόπο και να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας, για να αναπτυχθούμε περαιτέρω. Αυτή είναι η βασική μας επιδίωξη και, φυσικά, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Πρόκειται, όμως, για μια πολύ ευχάριστη πρόκληση για όλους μας στην ελληνική θυγατρική. Έχουμε ρόλο να διαδραματίσουμε στην αγορά και θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προσθέτουμε δυναμική στην κατηγορία του snacking στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας υγιεινές εναλλακτικές και λύσεις. Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες στην αγορά, τις οποίες μπορούμε να αξιοποιήσουμε, ενώ παράλληλα θέλουμε να ενισχύσουμε την ίδια τη συνήθεια του snacking με θετικό τρόπο.

Ποιες θα λέγατε πως είναι λοιπόν οι προτεραιότητές σας για την ελληνική αγορά;

Πρώτη μου προτεραιότητα είναι οπωσδήποτε να διασφαλίσω πως οι αξίες του ομίλου εφαρμόζονται και στην ελληνική αγορά. Με αυτό ως αφετηρία, στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που υπάρχουν στην ελληνική αγορά και να αναπτυχθούμε μαζί με τους πελάτες μας αναζητώντας νέες συνεργασίες. Το portfolio του Bel Group είναι αρκετά ευρύ, διαθέτουμε δύο εικονικά brands στη χώρα και ηγετική παρουσία στο cheese snacking και η αξιολόγηση του τοπίου που διαμορφώνεται μας δείχνει πως υπάρχουν δυνατότητες. Εξετάζουμε τι μπορεί να προχωρήσει όσον αφορά νέα κανάλια ή brands, αλλά σίγουρα ο όμιλος έχει την ευκαιρία και -κυρίως- την επιθυμία να επενδύσει. Συνοψίζοντας λοιπόν, στόχος μου είναι να προχωρήσω στην ολοκληρωμένη αξιολόγηση της αγοράς και στη συνέχεια να επιταχύνω την ανάπτυξή μας, προχωρώντας βήμα-βήμα. Η προσπάθεια αυτή θα στηριχθεί, φυσικά, στα δύο εμβληματικά μας brands, ωστόσο στο πλαίσιο της στρατηγικής μας εξετάζουμε και ποιες άλλες προτάσεις του Bel Group θα μπορούσαν να αποτελέσουν κομμάτι της μελλοντικής πορείας της Bel Hellas και της ελληνικής αγοράς. Εστιάζουμε, βέβαια, στο snacking και στον τρόπο που μπορεί να εξελιχθεί σαν κατηγορία, συνήθεια και φιλοσοφία. Φυσικά, η κρίση της πανδημίας έχει επηρεάσει την ανάπτυξή του, καθώς με τους περιορισμούς όσον αφορά τις μετακινήσεις αλλά και την παρουσία ατόμων στα καταστήματα λιανεμπορίου καθώς και την άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχει μειωθεί σημαντικά το impulse buying. Αυτή είναι και η μεγάλη πρόκληση για την κατηγορία αυτήν τη στιγμή: πώς θα κατορθώσει να μετατρέψει το snacking σε συνήθεια, ούτως ώστε τα προϊόντα να μην εξαρτώνται σε τόσο μεγάλο βαθμό από το impulse buying. Θεωρώ, όμως, πως το snacking, αν ακολουθηθούν τα σωστά βήματα, είναι το μέλλον.

Γενικότερα, πώς έχει επηρεάσει η κρίση της πανδημίας το Bel Group τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην ελληνική αγορά;

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η κρίση της πανδημίας έδειξε πως ειδικά οι εταιρείες τροφίμων έχουν να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εποχή μας. Η αύξηση της ζήτησης που καταγράφηκε ήταν σημαντική πρόκληση, ενώ παράλληλα χρειάστηκε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να επιταχύνουμε σε τομείς όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός, το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι παραδόσεις κατ’ οίκον. Χρειάστηκε, επίσης, σαν Bel Group να προχωρήσουμε σε προσαρμογές όσον αφορά την παραγωγή μας, ενώ προχωρήσαμε σε εφαρμογή τηλεργασίας και μειώσαμε τις μετακινήσεις των εργαζομένων μας. Δεν χάσαμε όμως τον έλεγχο της κατάστασης. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι και κάναμε τροποποιήσεις στον τρόπο λειτουργίας και εργασίας μας, κατορθώνοντας να ανταποκριθούμε στις νέες απαιτήσεις.

Δεν βρισκόμουν στην Ελλάδα στο πρώτο κύμα της πανδημίας, τον Μάρτιο, αλλά η εικόνα γενικά στην Ευρώπη ήταν σχετικά παρόμοια. Και εδώ καταγράφηκε σημαντική αύξηση ζήτησης πωλήσεων, ειδικά για το La Vache qui rit. Φυσικά, όπως ανέφερα, το impulse buying επηρεάστηκε και εδώ και πρέπει να εξετάσουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε το ζήτημα. Για τη συνέχεια υπάρχει η μεγάλη ευκαιρία του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου καταγράφεται σημαντική άνοδος και στην Ελλάδα εξαιτίας των συνθηκών, ενώ γενικότερα θα πρέπει ο κλάδος μαζί και με τους retailers να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που δημιουργεί η κρίση της πανδημίας όσον αφορά τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών και τον τρόπο με τον οποίο επισκέπτονται πλέον τα καταστήματα. Υπάρχουν οι λύσεις που προσφέρουν διάφορες εφαρμογές ή ακόμη και η πρακτική Drive-In που έχει υιοθετηθεί σε άλλες αγορές, που μπορούν να δώσουν λύσεις στις νέες προκλήσεις που έχουν δημιουργηθεί.

Η βιωσιμότητα βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Bel Group. Επηρεάστηκε η στρατηγική του ομίλου σε αυτόν τον τομέα από την κρίση της πανδημίας;

Η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του Bel Group. Είναι κεντρικό κομμάτι της φιλοσοφίας ««Βel. For all. For good» και αφορά το σύνολο και κάθε πτυχή της δραστηριότητας του ομίλου. Δείχνουμε ενεργό ενδιαφέρον για το περιβάλλον και τον πλανήτη, συνεργαζόμαστε με διάφορες MKO, μεριμνούμε για τους παραγωγούς και τους εργαζομένους μας, φροντίζουμε να προσφέρουμε λύσεις οικονομικά προσβάσιμες σε όλους, καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες για πιο βιώσιμα προϊόντα, συσκευασίες και τρόπους παραγωγής.

Η εστίασή μας, λοιπόν, στη βιωσιμότητα δεν είναι κάτι νέο. Η κρίση της πανδημίας απλώς μας έκανε να κινηθούμε ταχύτερα σε κάποιους τομείς, όπως τα μέτρα τηλεργασίας που λάβαμε για την προστασία και την ασφάλεια των εργαζομένων μας. Επίσης, δεν μπορώ να μην αναφέρω πως ο όμιλος αφιέρωσε ολόκληρες γραμμές παραγωγής στη δημιουργία προϊόντων La Vache qui rit που προορίζονταν αποκλειστικά για δωρεές σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο. Εκατομμύρια μερίδες διανεμήθηκαν σε συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Ακόμη, θα πρέπει να σημειώσω πως και στην Ελλάδα προχωράμε σε σημαντικές ενέργειες ΕΚΕ. Βρισκόμαστε ήδη σε συνεργασία με τη ΜΚΟ « Άγγελοι της Χαράς», ενώ εξετάζουμε και προγραμματίζουμε και άλλες δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας και προσφοράς, καθώς αυτός είναι ένας τομέας που θέλουμε να αναπτύξουμε όσον αφορά την παρουσία μας στη χώρα. Θέλουμε, άλλωστε, να βρεθούμε πιο κοντά και στους τοπικούς retailers που δραστηριοποιούνται σημαντικά στο χώρο της ΕΚΕ και να συνδράμουμε το έργο τους.

To La Vache qui rit γιορτάζει φέτος 60 χρόνια πορείας στην ελληνική αγορά αλλά και 100 χρόνια συνολικής διαδρομής. Τι σημαίνει για την εταιρεία αυτό το ορόσημο;

Πραγματικά, το 2021 αποτελεί μια χρονιά-ορόσημο για το La Vache qui rit, που συμπληρώνει έναν αιώνα επιτυχημένης πορείας, ενώ παράλληλα γιορτάζει και 60 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Σχεδιάζουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γι’ αυτές τις σημαντικές επετείους, αλλά δεν θέλω να χαλάσω τις εκπλήξεις που ετοιμάζουμε και θα έχουν άκρως θετικό χαρακτήρα. Μπορώ πάντως να σας πω πως θέλουμε να φέρουμε αγάπη και χαρά ξανά στον κόσμο σε αυτή την περίπλοκη περίοδο για όλους. Το La Vache qui rit έχει οικοδομήσει μια καταπληκτική σχέση με το ελληνικό καταναλωτικό κοινό και την εγχώρια αγορά και είμαι ενθουσιασμένος για τη φετινή επέτειο και όσα ετοιμάζουμε.

Το Bel Group αποτελεί από τη μια μεριά οικογενειακή επιχείρηση και από την άλλη πολυεθνική οντότητα με παγκόσμια κάλυψη. Ποιες είναι οι προκλήσεις στην προσπάθεια συνδυασμού αυτών των δύο κόσμων;

Το Bel Group ξεκίνησε σαν τοπική επιχείρηση στη Γαλλία, αλλά σήμερα, αν και έχει παρουσία σε σχεδόν όλο τον κόσμο, παραμένει family business με ισχυρές αξίες και σημαντική παράδοση. Ο CEO μας εκπροσωπεί την έκτη γενιά της οικογένειας και καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι αυτό. Ο όμιλος επεκτείνεται σταθερά σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά βασίζεται πάντα στις αξίες και τη φιλοσοφία που διατηρεί διαχρονικά. Όπως σας είπα, το τρίπτυχό μας είναι «Care-Dare-Commit». Αυτές για μένα είναι και οι αρχές που απαιτούνται για την επιτυχημένη υλοποίηση σε τοπικό επίπεδο του παγκόσμιου οράματός μας. Τις συγκεκριμένες αρχές εφαρμόζουμε και στην Ελλάδα και πραγματικά νιώθω πως είμαστε μια οικογένεια όλοι στην Βel Hellas. Δεν είναι απλό ή εύκολο, αλλά καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια. Αποτελεί πρόκληση, αλλά για εμένα προσωπικά είναι εξαιρετικά ευχάριστη. Μου αρέσει να χτίζεται κάτι πάνω στους ανθρώπους, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες τους και όχι μόνο με βάση τα ψυχρά data. Αυτή θεωρώ ότι είναι και η διαφορά μιας οικογενειακής επιχείρησης και μιας εταιρείας, που κοιτάζει μόνο τους αριθμούς. Δεν είναι τυχαίο πως δεν νιώθω πως εργάζομαι σε μια πολυεθνική εταιρεία. Φυσικά, εκπροσωπώ το Bel Group, εμπνέομαι από τις αξίες του και αξιοποιώ το portfolio, τις στρατηγικές και τα brands του. Εργάζομαι όμως στην Bel Hellas, μια τοπική εταιρεία που αναπτύσσεται στην ελληνική αγορά. Η φιλοσοφία του ομίλου είναι να ενσωματώνει με επιτυχημένο τρόπο το παγκόσμιο όραμα και τη διαχρονική φιλοσοφία της σε κάθε τοπική αγορά.Και ως οικογενειακή επιχείρηση, η μακροπρόθεσμη στρατηγική προϋποθέτει ένα μοντέλο που συνδυάζει την υπευθυνότητα με την κερδοφορία.

Θεωρείτε πως η κρίση της πανδημίας έχει αλλάξει τις απαιτήσεις από τους CEOs; Ποιες δεξιότητες πρέπει να διαθέτει ένας business leader σήμερα;

Πρώτα από όλα, θεωρώ πως πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο από ποτέ στους ανθρώπους. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι πιο σημαντικό από ποτέ για τις επιχειρήσεις, αποτελεί την κινητήριο δύναμη. Η πανδημία το κατέστησε απόλυτα σαφές και δεν νοείται ένας CEO σήμερα να μη θέτει τους ανθρώπους ως πρώτη προτεραιότητα. Επίσης, θεωρώ πως σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο πολύ σημαντικό για έναν business leader είναι να προσαρμόζεται και να αποδεικνύεται agile, αλλά και να διατηρεί έναν αισιόδοξο και θετικό τρόπο σκέψης. Επίσης, θα πρέπει να μπορεί να διατηρεί την ψυχραιμία του και να δίνει την κατεύθυνση για τη συνέχεια. Ο CEO θα πρέπει να μπορεί να δίνει κίνητρο στους ανθρώπους σε αυτή την ιδιαίτερη εποχή και δεν μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο χωρίς τα στοιχεία που προανέφερα.

Πώς βρίσκετε τη ζωή στην Ελλάδα μέχρι στιγμής;

Είμαι πέντε μήνες στη χώρα, από τον Σεπτέμβριο του 2020. Εγκατασταθήκαμε με τη γυναίκα μου, που εργάζεται και αυτή πλέον στη χώρα, και τους δύο μικρούς γιους μας (2 και 5 χρονών) στην Ελλάδα στο διάστημα μεταξύ των δύο lockdowns. Φυσικά, έχουμε αντιμετωπίσει τα θέματα που έχουν προκύψει για όλους, όπως το κλείσιμο των σχολείων, οι περιορισμοί στη μετακίνηση, η αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου και της εστίασης, αλλά πραγματικά μας αρέσει πολύ η Ελλάδα. Ακόμη και αν δεν έχουμε ζήσει την πλήρη εμπειρία της ζωής στη χώρα. Ξέρετε, πριν από την πρώτη επίσκεψή μου -για να προετοιμάσω την εγκατάστασή μας- το καλοκαίρι του 2020, δεν είχα ταξιδέψει ποτέ στην Ελλάδα. Δεν είχα πλήρη εικόνα για το τι θα συναντούσα. Λατρεύω, όμως, την πεζοπορία, την ορειβασία και τις δραστηριότητες στη θάλασσα όπως το surfing και ήμουν σίγουρος πως θα λατρέψω τη χώρα. Γνωρίζοντας τη χώρα μέσα από τα μέρη που έχω κατορθώσει να επισκεφτώ αλλά και τους ίδιους τους Έλληνες, την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής τους, η αρχική μου αίσθηση επιβεβαιώνεται. Έχω ήδη ξεκινήσει να κάνω μαθήματα ελληνικών και πραγματικά απολαμβάνω τη ζωή εδώ ακόμη και με τους περιορισμούς στο lockdown. Κυρίως, όμως, θεωρώ πως στην Ελλάδα υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης και ο Όμιλος Bel Group μπορεί να αποτελέσει μέρος σε αυτή την προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας από τη δύσκολη οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών. H Bel Hellas είναι εδώ, και το μέλλον της -για το οποίο είμαι πολύ αισιόδοξος- είναι στην Ελλάδα.

Ολοκληρώνοντας, διαθέτετε κάποιο motto; Κάποια φράση που να συνοψίζει τη φιλοσοφία σας για το management;

«Αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα μάθεις». Πρέπει να έχεις το πάθος να προσπαθήσεις, και ας κάνεις λάθη. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μάθεις.

BENJAMIN BRETONBEL GROUPLA VACHE QUI RIT
Keywords
hellas, group, ελλαδα, group, hellas, business, news, νέα, θυγατρική, γαλλια, προσφορες, εταιρεία, home, food, buying, βιωσιμότητα, mko, εκε, μκο, σημαίνει, ceo, data, σχολεια, καλοκαιρι, lockdown, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, αξιολογηση, ξανα, τι σημαινει, χωρες, βημα, γυναικα, δουλεια, θαλασσα, καθημερινη, μκο, οροσημο, πλαισιο, προγραμμα, τα νεα, φρουτα, ceo, mko, news, αγαπη, αγορα, αυξηση, ανοδος, απλα, βιωσιμότητα, βρισκεται, γινει, διαστημα, δυναμη, δειχνει, δυναμικο, διπλο, εγινε, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκε, εποχη, επιθυμια, εστιαση, εταιρεία, ετων, ευρωπη, εφαρμογες, ζωη, ζωης, ιδια, θετικο, θυγατρική, εικονα, ισορροπια, κυμα, λαθη, λογια, λογο, μηνες, ξερετε, παντα, ομιλος, οικογενεια, οπωσδηποτε, οραμα, ορειβασια, ουσιαστικα, παθος, πεζοπορια, περιβαλλον, πηγη, πωλησεις, ρολο, σιγουρα, σιγουρος, συνεχεια, σχεδια, ταση, τρια, υλοποιηση, φυσικα, χαρα, ψυχραιμια, αγγελοι, αγορες, ασφαλεια, βηματα, business, buying, data, drive, εφαρμογη, food, home, χωρα, κομματι, μπροστα, σημαίνει, θελω να, θεματα, θεσεις, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα