Τσίπρας στο Documento: "Η αρχή του τέλους για το καθεστώς Μητσοτάκη"

«Κι εκείνοι που καταδιώκονται μέχρι εξαφάνισης», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «είναι οι αντίπαλοί της, με πρώτη τη δημοσιογραφία»

"Η δίωξη του Κώστα Βαξεβάνη με βαριές κακουργηματικές κατηγορίες πιστοποιεί με δραματικό τρόπο όχι μόνο την αντιδημοκρατική κανονικότητα, αλλά και την πολιτική ανηθικότητα του καθεστώτος Μητσοτάκη" αναφέρει σε άρθρο του στο Documento, ο κ. Τσίπρας.

«Το τεράστιο σκάνδαλο Novartis, που κόστισε στους Ελληνες φορολογούμενους εκατοντάδες εκατομμύρια και υποχρέωσε την εταιρεία να καταβάλει 350 εκατομμύρια ευρώ στο αμερικανικό δημόσιο, στην Ελλάδα βαφτίστηκε «σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ». Ετσι, αντί να δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη οι αυτουργοί της διαφθοράς, διώκεται ο αρμόδιος για θέματα διαφθοράς υπουργός, η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς και τώρα οι δημοσιογράφοι που αποκάλυψαν πολλές από τις σκοτεινές πλευρές της διαφθοράς», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποστηρίζει, ακόμα, ότι «η δίωξη Βαξεβάνη, η καταδίωξη της δημοσιογραφίας που ερευνά αντί να προσκυνά, η περιστολή της δημοκρατίας αποτελούν ένα ακραίο μείγμα αντιδημοκρατικής εκτροπής και πολιτικής ηλιθιότητας, που αποκαλύπτει πόσο επικίνδυνοι είναι εκείνοι που τη σχεδίασαν», ότι «η διαφθορά είναι σήμερα στη χώρα μας προστατευόμενο είδος», ότι «καταδιώκονται μέχρι εξαφάνισης οι αντίπαλοι» της κυβέρνησης «με πρώτη τη δημοσιογραφία που επιμένει να βάζει τον δάκτυλο επί τον τύπο των ήλων, αντί για το μέλι» και πως η «τακτική αυτή σηματοδοτεί την αρχή του τέλους για το καθεστώς Μητσοτάκη».

«Η διαφθορά είναι σήμερα στη χώρα μας προστατευόμενο είδος», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter. «Κι εκείνοι που καταδιώκονται μέχρι εξαφάνισης», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «είναι οι αντίπαλοί της, με πρώτη τη δημοσιογραφία που επιμένει να βάζει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, αντί για το μέλι».

Keywords
Τυχαία Θέματα