Τσίπρας για Μητσοτάκη: «Επιτρέπεται το μότο κρος στην Πάρνηθα αλλά όχι κυνήγι και ψάρεμα»

Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο και το ΔΣ της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και τους προέδρους των κυνηγετικών ομοσπονδιών είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε στους εκπροσώπους των κυνηγών ότι ανταποκρίθηκε στο αίτημα τους να συνομιλήσουν καθώς θεωρεί ότι η στάση της κυβέρνησης

αδικεί τους δεκάδες χιλιάδες κυνηγούς της χώρας μας και τις ομοσπονδίες τους και φυσικά και τους ψαράδες.

«Δυστυχώς και η διαχείριση αυτού του θέματος είναι μια ακόμη απόδειξη του αντιεπιστημονικού τρόπου με τον οποίο διαχειρίζεται η κυβέρνηση την πανδημία σε κάθε τομέα. Δεν υπάρχει οικοσυστηματική αξιολόγηση, έχει τεθεί σε αναστολή η Θηροφυλακή και έχουν τεθεί σοβαρά ζητήματα περιβάλλοντος και ισορροπίας της άγριας πανίδας», είπε.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «όλοι αντιλαμβανόμαστε την χρησιμότητα και την αναγκαιότητα των περιοριστικών μέτρων, απαραίτητων για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία καθώς προτεραιότητα μας είναι η ανθρώπινη ζωή». Προσέθεσε ότι όμως και σε αυτή την περίπτωση «βλέπουμε από την πλευρά της κυβέρνησης το θέατρο του παραλόγου», σχολιάζοντας ότι «ενώ επιτρέπεται η βόλτα με κατοικίδιο μέσω μηνύματος, ακόμα και μότο κρος στην Πάρνηθα από υψηλόβαθμα, σε πολιτειακό επίπεδο, στελέχη, δεν επιτρέπεται το κυνήγι και το ψάρεμα, ούτε “κατά μόνας”».
Keywords
Τυχαία Θέματα