Το πρώτο μήνυμα του νέου υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδη

Μόλις ανακοινώθηκε η υπουργοποίησή του. 

Ευχαριστήριο μήνυμα στο τουίτερ ανάρτησε ο Χρήστος Στυλιανίδης μετά την ανακοίνωση της υπουργοποίησής του από το Μέγαρο Μαξίμου και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Στυλιανίδης έγραψε: Ευχαριστώ θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση να αναλάβω Υπουργός στο νεοσύστατο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Την αποδέχτηκα με πλήρη συναίσθηση των προκλήσεων και των προσδοκιών.
Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής μας έχουν ξεπεράσει και πρέπει να επιταχύνουμε τις μεγάλες

αλλαγές χωρίς καθυστέρηση. Η πρόληψη και η ετοιμότητα απέναντι στις φυσικές καταστροφές είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο που έχουμε.

Ευχαριστώ θερμά τον @PrimeministerGR Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση να αναλάβω Υπουργός στο νεοσύστατο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Την αποδέχτηκα με πλήρη συναίσθηση των προκλήσεων και των προσδοκιών (1/2).

— Christos Stylianides (@StylianidesEU) September 6, 2021

Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής μας έχουν ξεπεράσει και πρέπει να επιταχύνουμε τις μεγάλες αλλαγές χωρίς καθυστέρηση. Η πρόληψη και η ετοιμότητα απέναντι στις φυσικές καταστροφές είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο που έχουμε (2/2).

— Christos Stylianides (@StylianidesEU) September 6, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα