Τιμές Μονακό στο Ελληνικό: 6 έως 10 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο τα κοινόχρηστα!

Το μήνα φυσικά. 

Ωραία τα λέει η διοίκηση της Lamda Development και ο επικεφαλής της Οδυσσέας Αθανασίου δημοσίως στην τηλεόραση για τη ζήτηση, που έχει εκδηλωθεί για τα διαμερίσματα του ουρανoξύστη και γενικά για τις κατοικίες στο Ελληνικό. Λένε, ότι παρά την αλμυρή τιμή ξεκινούν από 9.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και ξεπερνούν τις 24.000 ευρώ, η ζήτηση είναι υψηλή. Αυτές βέβαια οι τιμές είναι τιμές Μονακό και κάποιοι κρατούν μικρό καλάθι ως προς την προτίμηση της Αθήνας έναντι του Μονακό

και κατ΄επέκταση για τα συμβόλαια που θα υπογραφούν και όχι αυτά που προς το παρόν μεταδίδονται από στόμα σε στόμα, αφού δεν υπάρχουν ούτε στα σχέδια.

Αυτό που δεν λένε όμως οι επιτελείς της Lamda Development δημοσίως είναι τί κάνουν οι υποψήφιοι αγοραστές όταν ακούν το κόστος των κοινοχρήστων. Λοιπόν, σύμφωνα με τις παρουσιάσεις που κάνουν τα στελέχη της Lamda Development οι τιμές κινούνται από 6 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και φθάνουν μέχρι και τα 10 ευρώ. Με άλλο λόγια κάποιος που θα θέλει να έχει ένα απλό σπίτι 100 τ.μ. στον ουρανοξύστη θα πληρώνει 600 ευρώ κοινόχρηστα το μήνα, όσο δηλαδή το ενοίκιο που τώρα κάποιος πληρώνει για ένα μέσο σπίτι.

Αυτός βέβαια που θα αγοράσει Condos ή Villa θα επωμιστεί 10 ευρώ το τετραγωνικό το μήνα κόστος κοινοχρήστων.

Σύμφωνα με τις παρουσιάσεις που στελέχη της Lamda Development κάνουν σε υποψήφιους αγοραστές το οικιστικό κομμάτι χωρίζεται σε 5 Projects:

Villas Condos(Μέχρι 2 ορόφους). Σχέδια θα έχουν μέσα στους επόμενους μήνες. Marina Residential Tower – Οικιστικός Πύργος Parkfrontapartments(Μέχρι 14 ορόφους) – Σχέδια θα έχουν τέλος του έτους, αρχές του 22’. Mainstream Apartments (Μέχρι 5 ορόφους πολυκατοικίες).
Keywords
Τυχαία Θέματα