Τένις: Νέα παράταση στο "θρίλερ" της συμμετοχής του Τζόκοβιτς στο Όπεν Αυστραλίας

Ο Σέρβος σταρ μπήκε κανονικά στην κληρωτίδα και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (No 78) στον κόσμο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τοποθετήθηκε στο κυρίως ταμπλό του Australian Open και κληρώθηκε να παίξει κόντρα στον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, περιμένοντας την απόφαση του υπουργού της Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Αλεξ Χοκ, για

το αν θα απελαθεί ή θα παραμείνει να αγωνιστεί στο πρώτο μεγάλο τουρνουά της χρονιάς, το οποίο θα διεξαχθεί από 17 έως 30 Ιανουαρίου.

Η απόφαση του Κοχ αναμενόταν για σήμερα (13/1), αλλά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες παρατείνεται το "θρίλερ" της συμμετοχής του Τζόκοβιτς στο αυστραλιανό όπεν, καθώς σύμφωνα με κυβερνητική πηγή δεν θα εκδοθεί απόφαση τουλάχιστον για σήμερα Πέμπτη.

Νωρίτερα, ο Σέρβος σταρ, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, μπήκε κανονικά στην κληρωτίδα και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (No 78) στον κόσμο. Πάντως ΜΜΕ της Μελβούρνης αναφέρουν ότι οι Αρχές συνεχίζουν να «ξεσκονίζουν» όλα τα έγγραφα που προσκόμισε ο Τζόκοβιτς, κατά την είσοδό του στη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα