Συνεργασία OpenBet και ΟΠΑΠ για την παροχή βελτιωμένης εμπειρίας επίγειου στοιχήματος

Η τεχνολογική πλατφόρμα και τα προϊόντα της OpenBet αξιοποιούνται πλέον σε όλα τα καταστήματα του ΟΠΑΠ.

Η OpenBet, πάροχος περιεχομένου, πλατφόρμας και υπηρεσιών στον κλάδο του αθλητικού στοιχήματος, διεύρυνε τη μακροχρόνια συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ, την εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα,

για την παροχή βελτιωμένης εμπειρίας επίγειου στοιχήματος.

Σε αυτό το νέο πλαίσιο, η τεχνολογική πλατφόρμα και τα προϊόντα της OpenBet αξιοποιούνται πλέον σε όλα τα καταστήματα του ΟΠΑΠ.

Η μετάβαση αφορά σε περισσότερα από 3.000 καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα και περίπου 20.000 τερματικά, τα οποία τροφοδοτούνται από την ολοκληρωμένη γκάμα της OpenBet με παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία στοιχήματος και περιεχομένου.

Ο ΟΠΑΠ, μέλος του ομίλου Allwyn, ιδρύθηκε το 1958, είναι ο φορέας παροχής τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και ένας από τους πιο γνωστούς στον τομέα του παγκοσμίως. Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής της στρατηγικής, η εταιρεία επιδιώκει να αναπτύξει μια ελκυστική πρόταση επίγειου στοιχήματος και να παρέχει περισσότερες επιλογές και βελτιωμένη ψυχαγωγική εμπειρία στους πελάτες της.

Η πλατφόρμα της OpenBet επιτρέπει στον ΟΠΑΠ να προσφέρει νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες στους πελάτες του για το επίγειο στοίχημα. Αναφορικά στο back-end, ο ΟΠΑΠ επωφελείται από πολλές δυνατότητες της πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένης του «multipricing» που επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ποικιλία αποδόσεων και αγορών στοιχήματος σε επίγειο και σε διαδικτυακό επίπεδο. Το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας επίγειων στοιχημάτων ακολουθεί την επιτυχημένη κυκλοφορία του νέου διαδικτυακού στοιχήματος του ΟΠΑΠ, το οποίο τροφοδοτείται επίσης από την OpenBet.

Ο Jan Karas, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, σχολίασε: «Το λανσάρισμα μιας νέας στοιχηματικής πλατφόρμας σε ένα δίκτυο λιανικής πώλησης που αριθμεί περισσότερα από 3.000 καταστήματα ήταν ένα σημαντικό εγχείρημα, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία χάρη στη στενή συνεργασία μεταξύ των ομάδων του ΟΠΑΠ και της OpenBet. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η νέα πλατφόρμα επίγειου στοιχήματος θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε περαιτέρω την εμπειρία ψυχαγωγίας των πελατών μας στα καταστήματα του ΟΠΑΠ».

Ο Jordan Levin, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου OpenBet, πρόσθεσε: «Είμαστε υπερήφανοι να παρέχουμε την επόμενη γενιά επίγειου στοιχήματος του ΟΠΑΠ, ιδιαίτερα τόσο σύντομα μετά την επιτυχία του κοινού μας λανσαρίσματος για το διαδικτυακό στοίχημα. Πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο και για τις δύο εταιρείες και ενισχύει τη θέση μας ως αξιόπιστου παρόχου για τα lotteries σε όλο τον κόσμο».

Keywords
Αναζητήσεις
synergasia-openbet-kai-opap-gia-tin-parochi-veltiomenis-ebeirias-epigeiou-stoichimatos.htm
Τυχαία Θέματα