Συνεχίζει ανοδικά η ΟΚ! Αnytime Markets

Την προηγούμενη χρονιά η αλυσίδα έφτασε τα 115 καταστήματα και ξεπέρασε τα 62 εκατ. ευρώ τζίρο.

Σημαντική ενίσχυση μεγεθών κατέγραψε το 2020 η OK! Anytime Μarkets. Αναλυτικότερα, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 62,3 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 18,7% σε σχέση με τα 52,47 εκατ. ευρώ του 2019.

Τα μικτά κέρδη ξεπέρασαν τα 13 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας άνοδο 25,82% σε σχέση με τα 10,4 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 2 εκατ. ευρώ περίπου, αυξημένα κατά 39,58% σε σχέση με τα 1,45 εκατ. ευρώ του 2019.Τα αποτελέσματα μετά από

φόρους ανήλθαν σε 1,26 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας άνοδο 17,98% συγκριτικά με το 2019 όταν κυμάνθηκαν περί το 1 εκατ. ευρώ.

Το 2020, η εταιρεία διενήργησε επενδύσεις ύψους 900.000 ευρώ, επεκτείνοντας το δίκτυο των καταστημάτων της σε περιοχές εκτός του νομού Αττικής όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και η Αράχοβα. Συγκεκριμένα, μέσα στο 2020 η εταιρεία εγκαινίασε το OK! Grocery Super Market & Deli στην Αράχοβα και στην Πάτρα, τα οποία θα αποτελέσουν το μοντέλο για την ανάπτυξη του δικτύου στην επαρχία, πάντα με τη μέθοδο του Franchise, με πρώτο σταθμό την πόλη της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την εταιρεία, το OK! The Grocery Store «αποτελεί μια πρόταση που συνδυάζει αρμονικά τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού παντοπωλείου όπως το οικείο περιβάλλον, την άμεση εξυπηρέτηση, την ποικιλία και τη φρεσκάδα των προϊόντων στις καλύτερες τιμές». Συνολικά, την προηγούμενη χρονιά η OK! Anytime Markets A.E. έφτασε τα 115 καταστήματα.

Για την τρέχουσα χρήση, όπως σημειώνεται στην οικονομική έκθεση, ο κυριότερος στόχος της είναι η διατήρηση της θετικής πορείας των αποτελεσμάτων της και η βελτίωση της καθαρής θέσης της εταιρείας, ενισχύοντας διαρκώς την ανταγωνιστικότητα και την αποτελεσματικότητά της.

Η Ο.Κ! Anytime Markets Α.Ε. ξεκίνησε επίσημα τη δραστηριοποίησή της στο χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα το 2004. Συνολικά, η εταιρεία, μαζί με τους συνεργάτες της, απασχολεί πάνω από 480 άτομα και αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων της με τη μέθοδο του Franchising.

Keywords
Τυχαία Θέματα