Συνάντηση εκπροσώπων ΣΕΣΜΑ με ΓΓ Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης

Παρουσιάστηκε ο θεσμικός ρόλος του ΣΕΣΜΑ, καθώς και η εμπειρία και τεχνογνωσία των μελών του Συνδέσμου στην υλοποίηση δράσεων και έργων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων του ΔΣ του ΣΕΣΜΑ (Συνδέσμου Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος), κυρίας Κ. Χριστίδου, Προέδρου ΔΣ, κ. Ι. Μαυρογιάννη, Αν. Γενικού Γραμματέα ΔΣ, κ. Γ. Σπυρόπουλου, Μέλους ΔΣ και κ. Γ. Μπαλιούση, Αν. Μέλους ΔΣ, με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, κ. Μ. Φλουρή.

Στη

συνάντηση παρουσιάστηκε ο θεσμικός ρόλος του ΣΕΣΜΑ, καθώς και η εμπειρία και τεχνογνωσία των μελών του Συνδέσμου στην υλοποίηση δράσεων και έργων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου.

Ο κ. Φλουρής παρουσίασε τους κύριους άξονες προτεραιότητας του Υπουργείου, οι οποίοι αφορούν την διασφάλιση της βιωσιμότητας των τουριστικών προορισμών, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του Ελληνικού τουριστικού «προϊόντος», την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, την ενίσχυση της προσβασιμότητας και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας για την αξιόπιστη καταγραφή δεδομένων και τη βέλτιστη διαχείρισή τους. Συζητήθηκαν επίσης τα έργα που υλοποιούνται στο πλαίσιο των δράσεων «Τουριστική Ανάπτυξη» και «Επανειδίκευση και αναβάθμιση δεξιοτήτων στον τομέα του τουρισμού» που χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Κατόπιν των ανωτέρω, συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο μερών για την κινητοποίηση των δυνητικών δικαιούχων, καθώς και των εταιρειών – μελών του ΣΕΣΜΑ για τη συμβουλευτική υποστήριξή τους με στόχο την έγκαιρη και αποτελεσματική υλοποίηση των δράσεων του Υπουργείου. Σημειώνεται ότι επιθυμία και των δυο μερών αποτελεί η περαιτέρω συνεργασία σε θέματα σχεδιασμού και οργάνωσης της υλοποίησης των πρωτοβουλιών και δράσεων του Υπουργείου.

Keywords
Αναζητήσεις
synantisi-ekprosopon-sesma-me-ng-touristikis-politikis-kai-anaptyxis.htm
Τυχαία Θέματα