Στον κόσμο τους κάποιοι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ

Έστειλαν επιστολή μέσω ΕΛΤΑ σε καταναλωτή που άλλαξε πάροχο, χωρίς διεύθυνση. 

Πέρα από τους εργαζόμενους του ΔΕΔΔΗΕ που αγωνίζονται υπό αντίξοες συνθήκες, κάποιοι άλλοι υπάλληλοι γραφείου, φαίνεται ότι ζουν στο δικό τους κόσμο. Και ενεργοποιούνται όταν ο «πελάτης», δηλαδή ο καταναλωτής αλλάζει πάροχο, εγκαταλείποντας τη ΔΕΗ (ο ΔΕΔΔΗΕ

είναι 100% θυγατρική της ΔΕΗ και αυτή την περίοδο διεξάγεται διαγωνισμός για την πώληση του 49% στον ιδιωτικό τομέα). Βέβαια, η ενεργοποίηση είναι για κλάματα.

Το περιστατικό αφορά καταναλωτή ηλεκτρικού ρεύματος, ο οποίος ειδοποιήθηκε όχι από τον ΔΕΔΔΗΕ, αλλά από επαρχιακό ταχυδρομείο να δώσει τη διεύθυνσή του για να του αποσταλεί γράμμα του ΔΕΔΔΗΕ το οποίο κατέπεσε στα ΕΛΤΑ της μεγαλύτερης πόλης στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος του προαναφερόμενου δικαιούχου.

Τι έχει συμβεί

Ο πελάτης είχε προ μηνός ολοκληρώσει αλλαγή παρόχου από τη ΔΕΗ σε έναν από τους ιδιώτες παρόχους. Η αλλαγή γίνεται μέσω γνωστοποίησης από τον πάροχο προς τον ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος βρίσκει (σωστά) ευκαιρία να ζητήσει από τον καταναλωτή επανέλεγχο της ηλεκτρικής εγκατάστασης της οικίας του, ειδικά όταν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τον προηγούμενο έλεγχο και οι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ δεν έχουν μπει στον κόπο να δουν να παρακολουθήσουν το πέρας του χρόνου για να ζητήσουν εγκαίρως επανέλεγχο. Επιτέλους φθάνει αυτή η στιγμή με την αλλαγή του παρόχου, αλλά ο ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ζητήσει τον επανέλεγχο δεν μπαίνει καν στον κόπο στείλει το σχετικό αίτημα στη διεύθυνση του πελάτη στον οποίο πήγαινε ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Απλώς βάζει την επιστολή χωρίς διεύθυνση σε ένα φάκελο και αυτή μένει στα αζήτητα των ΕΛΤΑ.
Τί είναι αυτό που μπορεί να κάνει τον ΔΕΔΔΗΕ να ξυπνήσει; Ίσως η επικείμενη πώληση, αν και το management θα παραμείνει στη ΔΕΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα