Στο Συντονιστικό στο Χαλάνδρι μεταβαίνει ο πρωθυπουργός - Κανείς δεν θα παραιτηθεί;

Η κατάσταση στα μέτωπα και ειδικά σε αυτό της Εύβοιας είναι τραγική. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι, όπως έκανε και χθες δύο φορές, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού τα μέτωπα της φωτιάς συνεχίζουν με εξαίρεση αυτό της Αττικής.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χθες επισκέφθηκε και την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, όπου συνομίλησε με τους χειριστές, τους μηχανικούς και τους συντηρητές των πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair (CL-215 και CL-415).

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους πιλότους που επέστρεφαν στην αεροπορική βάση μετά τις τελευταίες ρίψεις πριν τη δύση του ηλίου για τις δύσκολες επιχειρήσεις κατάσβεσης στα μεγάλα πύρινα μέτωπα, και από το τεχνικό προσωπικό για τις απαιτητικές διαδικασίες συντήρησης των αεροσκαφών και την κατάσταση των πτητικών μέσων.

Η χώρα καίγεται εδώ και πολλές ημέρες, σίγουρα λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών του καύσωνα που προηγήθηκε, αλλά οι πολίτες διαμαρτύρονται και ζητούν βοήθεια στα πύρινα μέτωπα γιατί έχουν μείνει αβοήθητοι.

Σίγουρα μετά από μία τέτοια καταστροφή, κάποι ή κάποιες παραίτηση είναι μονόδρομος, διότι όπως έλεγε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ήταν στην αντιπολίτευση τί σημαίνει πολιτική ευθύνη όταν δεν έχει παραιτηθεί κάποιος αφού η παραίτηση είναι πολιτική πράξη και δεν μπορούν οι αρμόδιοι να κοιμούνται χωρίς τύψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα