Σε ποιους κλάδους και εταιρείες «στοιχηματίζει» τώρα το fund του George Soros

Αύξησε τη συμμετοχή σε εταιρείες ακινήτων, τράπεζες και χρηματοοικονομικών αναλύσεων. 

Σε ακίνητα που σχετίζονται με την ψυχαγωγία και μετοχές του χρηματοοικονομικού κλάδου (τραέπζες κλπ) αύξησε τις θέσεις της η Soros Fund Management το τελευταίο τρίμηνο, ενώ η αξία του χαρτοφυλακίου μετοχών που κατέχει στις ΗΠΑ

μειώθηκε σε κάτω από 5 δισ. δολάρια. Αυτό αναφέρεται σε άρθρο του Bloomberg, το οποίο σημειώνει πως η επενδυτική εταιρεία του George Soros αποκάλυψε νέες θέσεις στις εταιρείες Hill-Rom Holdings Inc., MGM Growth Properties LLC, JPMorgan Chase & Co. και Goldman Sachs Group Inc.

Η εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη αύξησε επίσης τη συμμετοχή της στην εταιρεία χρηματοοικονομικών αναλύσεων και συμβούλων επιχειρήσεων IHS Markit Ltd. και στην κατασκευάστρια εταιρεία κατοικιών Dr Horton Inc. Αποχώρησε από τις θέσεις της στην start up μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων QuantumScape Corp. και στην κατασκευή ανελκυστήρων Otis Worldwide Corp.

Η επενδυτική εταιρεία του δισεκατομμυριούχου κατείχε 4,96 δισ. δολάρια σε αμερικανικές μετοχές στο τέλος του τριμήνου, που είναι μειωμένες κατά 205,2 εκατ. δολάρια σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα