ΣΑΠΟΕ: Συγχαίρει τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη για την ανάληψη των καθηκόντων του

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Υφυπουργό Αρμόδιο για Θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, κο Νικόλα Γιατρομανωλάκη για την ανάληψη των καθηκόντων του, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Εργων.

Μεταξύ άλλων, ο σύνδεσμος εύχεται ο κ. Γιατρομανωλάκης να σταθεί στο ύψος τόσο των περιστάσεων όσο και των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει.

Αναλυτικά:

Με αφορμή τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε την 04 Ιανουαρίου 2021 και τη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης, ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Εργων θέλει να συγχαρεί

τον Υφυπουργό Αρμόδιο για Θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, κο Νικόλα Γιατρομανωλάκη, για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Τα συγχαρητήρια μας για την τοποθέτηση αυτή αποκτούν διττή σημασία. Αφενός, γιατί ο κος Γιατρομανωλάκης έχει αποδειχθεί άξιος συνομιλητής μας για τα θέματα που αφορούν στον οπτικοακουστικό χώρο από τη μέχρι τώρα θητεία σου ως Γενικός Γραμματέας του ΥΠΠΟΑ. Αφετέρου, γιατί η αναβάθμισή του σε Υφυπουργό, ιδιαίτερα δε σε ένα χαρτοφυλάκειο που για πρώτη φορά αποκτά δικό του υφυπουργό, δικαιώνει ένα πάγιο αίτημά μας για μια δίκαιη εκπροσώπηση θεμάτων σύγχρονου πολιτισμού στην άσκηση εκτελεστικής εξουσίας της χώρας μας.

Ειλικρινής μας ευχή, ο κος Γιατρομανωλάκης να σταθεί στο ύψος τόσο των περιστάσεων που τόσο επιτακτικά θέτουν οι συνθήκες του παρόντος, όσο και των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει απέναντι στις μελλοντικές γενιές της χώρας. Ως προς αυτό, του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΠΟΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα