Ψηφιακή εκδήλωση από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Ηγεσίας, διοργανώνει την Πέμπτη 18 Μαρτίου και ώρα 17:00, ψηφιακή εκδήλωση με θέμα “Extraordinary Leadership – Going the extra mile and adding value to society”.

Ο Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, η Αθηνά Χατζηπέτρου, Πρόεδρος και Διευθύνων

Σύμβουλος στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και ο Γιάννης Βασιλάκος, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Dixons South East Europe θα παρουσιάσουν σημαντικά case studies σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο Αρτέμιος Μυρόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Ηγεσίας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και Διευθύνων Σύμβουλος Linkage Ελλάδας και Κύπρου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του επιχειρηματικού κόσμου, για τις προκλήσεις της καθημερινότητας αλλά και την υλοποίηση των στόχων στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Θα αναλογιστούν τα εμπόδια, τις νίκες και τις ήττες που παρουσιάζονται, σε έναν Οργανισμό αλλά και τα εργαλεία για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν σε αυτόν τον αγώνα. Παράλληλα, στους συμμετέχοντες θα δοθει η δυνατότητα να θέσουν τους προβληματισμούς τους μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο που θα ακολουθήσει.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους ηλικίας 17-28 ετών, δίνοντας έμφαση σε μαθητές της τελευταίας τάξης του Λυκείου, φοιτητές και νέους εργαζόμενους.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Ηλίας Σπυρτούνιας, Γενικός Διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Νικόλαος Μπακατσέλος, Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα