Ψαρράς - Χρυσικού: Οι δυο ηθοποιοί στηρίζουν την Ζέτα Δούκα και προτίθενται να καταθέσουν

Συμπρωταγωνιστές της σε εκείνη την παράσταση, όπου ο Γιώργος Κιμούλης φέρεται να χρησιμοποίησε κακοποιητική συμπεριφορά, η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς, μέσω Facebook και Instagram αντίστοιχα πήραν ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ζέτας Δούκα.

Ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου τους, στην οποία επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τα γεγονότα. «Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα

περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης Closer στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς. Δυστυχώς, ήμασταν μπροστά σε πολλά περιστατικά τα οποία ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση προς τη Ζέτα και τη συγχαίρουμε για το θάρρος της» είπαν οι ηθοποιοί για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Ο Γιώργος Κιμούλης από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες και δήλωσε: «Θεωρώ όλο αυτό ψευδέστατο και κινούμαι αμέσως νομικά. Ούτε ένα από αυτά τα στοιχεία που ειπώθηκαν δεν συνέβησαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα