Πέθανε ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος

O λαϊκός τραγουδιστής και στιχουργός έδινε για αρκετό καιρό μάχη με τον καρκίνο.

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 60 ετών ο Χάρης Κωστόπουλος. Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν για αρκετό καιρό δίνοντας μάχη με τον καρκίνο. H οικογένεια του σε ανάρτηση στο facebook τόνισαν τα εξής:

Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.Θα ενημερώσουμε

σύντομα για το πότε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.
Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή.

Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή

Γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964 και ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη,Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα. Είχε κυκλοφορήσει συνολικά 23 Δίσκους.

Keywords
Αναζητήσεις
pethane-o-tragoudistis-charis-kostopoulos.htm
Τυχαία Θέματα