Όμιλος Σαράντη: Προσθέτει 1 εκατ. ευρώ στον τζίρο του με το Fissan

Συμφωνία αντιπροσώπευσης με την Unilever Asia, στο πλαίσιο της οποίας αναλαμβάνει την διανομή του brand στην Ελλάδα από τις αρχές του 2022

Ο Όμιλος Σαράντη ανακοίνωσε ότι έχει έλθει σε συμφωνία με την UNILEVER ASIA για την αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων βρεφικής φροντίδας

Fissan στην Ελλάδα. Η αντιπροσώπευση θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2022 και περιλαμβάνει την διανομή σε όλα τα κανάλια διανομής του brand στην ελληνική αγορά.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, το Fissan, με ιστορία 85 ετών στην ελληνική αγορά, αποτελεί μια υψηλής αναγνωρισιμότητας μάρκα περιποίησης του βρεφικού δέρματος. Συνιστάται από παιδιάτρους και το εμπιστεύονται νέες μητέρες για την φροντίδα βρεφών ηλικίας μεταξύ 0-3 ετών, καθώς δεν περιλαμβάνει χρωστικές ουσίες και parabens, ενώ διακρίνεται για την ήπια σύνθεσή του, το ουδέτερο PH και το χαρακτηριστικό απαλό άρωμα.

Οι εκτιμώμενες πωλήσεις από την διανομή του Fissan ανέρχονται σε περίπου 1 εκ. ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για την ανάληψη της διανομής ο Όμιλος Σαράντη δεν χρειάστηκε να προβεί σε κάποια δαπάνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα