Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναχώρησε για Τόκιο η Πλατανιώτη

Θα πρέπει να πάρει το «πράσινο φώς» από τους διοργανωτές, με βάση το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζουν.

Μία τελευταία προσπάθεια, προκειμένου να μπορέσει να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ευαγγελία Πλατανιώτη, καταβάλλει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η οποία πρόσφατα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή του αθλήματος προς το Τόκιο,

προέρχεται ήδη από δύο αρνητικά PCR test και ανανώρησε με προορισμό την ιαπωνική πρωτεύουσα, προκειμένου ν΄ αγωνιστεί.

Για να συμβεί αυτό, πάντως, θα πρέπει να πάρει το «πράσινο φώς» από τους διοργανωτές, με βάση το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζουν.

Η ενημέρωση της ΕΟΕ αναφέρει: «Για το Τόκιο ταξιδεύει η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά τα αρνητικά τεστ για τον κορονοϊό που έκανε στην Αθήνα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αγωνιστεί».

Οι αγώνες της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Τόκιο ξεκινούν το μεσημέρι της Δευτέρας (2/08, 13:30 ώρα Ελλάδας), με τον προκριματικό του ντουέτου, όπου η Πλατανιώτη επρόκειτο να αγωνιστεί μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου.

Σε περίπτωση που τελικά δεν αγωνιστεί, η Ελλάδα δεν θα εκπροσωπηθεί στο συγκεκριμένο αγώνισμα, αφού δεν υπάρχει αναπληρωματική. Αντίθετα, το ομαδικό θα μετάσχει κανονικά, ακόμη και χωρίς την Πλατανιώτη.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα