Οι τραπεζικοί, οι εθελουσίες και οι «χορηγούμενες θέσεις» στο Instagram

Σστην παρούσα φάση πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου ‘’τρέχει’’ η Eurobank, δύο χρόνια μετά το μεγάλο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου τον Οκτώβριο του 2020. 

Όλο και πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό οι τραπεζικοί που μπαίνουν στο δίλημμα ‘’εθελουσία ή παραμονή’’ στην τράπεζα, με δεδομένο ότι και οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά και το ό,τι για αρκετούς, εξαιτίας της εμπειρίας που έχουν αποκτήσει

στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, το μετέπειτα επαγγελματικό βήμα δεν είναι τόσο αβέβαιο.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι σε αρκετούς από αυτές ανοίγονται νέες πόρτες, ειδικά σε εταιρείες τύπου ‘’χρηματοοικονομικά γκρουπ’’, οι οποίες υπόσχονται καινούργιες καριέρες σε αποχωρήσαντες τραπεζουπαλλήλους.

Πρόσφατα, μάλιστα, πολύ γνωστή εταιρεία έβγαλε ακόμα και… χορηγούμενη διαφήμιση στο Instagram, προκειμένου να προσελκύσει πιθανούς υποψήφιους, τέως εργαζόμενους τραπεζών. Πρόκειται για την Kyros Financial Group, η οποία ιδρύθηκε ακριβώς πριν από δύο χρόνια από τον γνωστό δικηγόρο, πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών, Γιάννη Κυριακόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι στην παρούσα φάση πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου ‘’τρέχει’’ η Eurobank, δύο χρόνια μετά το μεγάλο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου τον Οκτώβριο του 2020, όταν είχε αποχωρήσει σχεδόν το 10% των εργαζομένων.

Το νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της τράπεζας ξεκίνησε στις αρχές του μήνα, λήγει στις 28 Φεβρουαρίου και προβλέπει μέχρι 42 μισθούς και ανώτατο ποσό τα 140.000 ευρώ, χωρίς ηλικιακό περιορισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα