Ο «θάνατός» σου η ζωή μου: Απογειώθηκε το Viber όταν έπεσε το Facebοok

Η εταιρεία που διαχειρίζεται την εφαρμογή είδε από πενταπλασιασμό έως δεκαπλασιασμό στον αριθμό των ενεργοποιήσεων.  

Πενταπλασιασμό της κίνησης στους λογαριασμούς του «Viber» είδε η εταιρεία Rakuten Viber σύμφωνα με ανακοίνωσή με αφορμή τα προβλήματα διακοπή λειτουργίας των Facebook, Instagram

και WhatsApp.

Συγκεκριμένα, η Anna Znamenskaya, Chief Growth officer της Rakuten Viber δήλωσε τα εξής: «Το Viber είδε πενταπλασιασμό στον αριθμό των ενεργοποιήσεων, φτάνοντας ως και δεκαπλασιασμό στις ώρες αιχμής. Επίσης είχαμε αύξηση 75% στον αριθμό των μηνυμάτων και διπλασιασμό του αριθμού των κλήσεων»

Θυμίζουμε πως την Δευτέρα το βράδυ διακόπηκε η λειτουργία των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger πάνω από έξι ώρες. Οι μηχανικοί της εταιρείας Facebook απέδωσαν αργά το βράδυ της Δευτέρας σε ανακοίνωσή τους τη διακοπή της λειτουργίας των εφαρμογών σε «προβληματικές αλλαγές ρυθμίσεων» σε δρομολογητές και εξυπηρετητές τους, που έθεσαν εκτός λειτουργίας τα κέντρα δεδομένων τους.

«Ζητάμε συγγνώμη από όσους επλήγησαν», πρόσθεσαν οι τεχνικοί της εταιρείας, τις πλατφόρμες της οποίας χρησιμοποιούν 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα