Ο Πατέλης «ανακοίνωσε» δύο μεγάλες εξαγορές

Ο οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης ανακοίνωσε ότι μέσα στην εβδομάδα θα δημοσιοποιηθούν δύο μεγάλες εξαγορές από αμερικανικές εταιρείες. 

Ο οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης, Αλέξης Πατέλης με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο τουίτερ γνωστοποίησε ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν δύο μεγάλες εξαγορές από αμερικανικές εταιρείες και ότι αυτό αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και προπομπό επενδύσεων.

Δεν γνωρίζουμε γιατί

ο κ. Πατέλης προανήγγειλε τις εξαγορές σαν να ήταν ο φορέας τους, αλλά το σίγουρο είναι ότι δείχνει βιασύνη για να τις πιστωθεί.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter, έγραψε: «Αυτή την εβδομάδα δύο μεγάλες εξαγορές από αμερικάνικες εταιρείες, ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και προπομπός επενδύσεων».

Να σημειωθεί ότι το περασμένο Σάββατο ανακοινώθηκε ο ορισμός νέου διευθύνοντος συμβουλου στην ΕΧΑΕ (Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.) ο Γιάννος Καντόπουλος, ο οποίος ήταν μαζί με τον Πατέλη στην Merrill Lynch.

Ακολουθεί το τουίτερ του κ. Πατέλη:

Αυτή την εβδομάδα δύο μεγάλες εξαγορές από αμερικάνικες εταιρείες, ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και προπομπός επενδύσεων

— Alex Patelis (@PatelisAlex) January 23, 2022

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα