Νέα γραφεία για την Bestseller στην Κηφισιά

Το κτίριο 4.500 τμ συνδυάζει καινοτομία &βιοκλιματικό σχεδιασμό.

Η BESTSELLER, μια από τις κορυφαίες εταιρείες μόδας παγκοσμίως, ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της λειτουργίας των νέων της γραφείων, τα οποία βρίσκονται στη διεύθυνση Θηβαϊδος 3 στην Κηφισιά.

Τα νέα γραφεία της BESTSELLER ως μέρος ενός γενικότερου πλάνου στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, αντιπροσωπεύουν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό αρχιτεκτονικής και βιοκλιματικής φιλοσοφίας. Το κτήριο, που καταλαμβάνει

ένα χώρο 4.500 τετραγωνικών μέτρων, συγκεντρώνει τα showrooms όλων των brands της BESTSELLER, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες και επαγγελματίες της μόδας.

Το νέο κτήριο διακρίνεται για την υψηλή ενεργειακή απόδοση και τη βιοκλιματική του αρχιτεκτονική, και αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας στην βιώσιμη ανάπτυξη. Με πιστοποίηση LEED GOLD, το κτήριο υιοθετεί μέτρα για τη διαχείριση των ρύπων, διαθέτει φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων και περιορίζει τη φωτορύπανση, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το κτήριο διαθέτει, επίσης, roof garden και μεγάλες βεράντες, που προωθούν την επικοινωνία και το bonding μεταξύ των εργαζομένων, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή τους σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις που ενδυναμώνουν την ομαδική ατμόσφαιρα. Παράλληλα, στο προσεχές διάστημα θα εγκαινιαστεί και το σύγχρονο γυμναστήριο εντός του κτηρίου, ώστε οι εργαζόμενοι να φροντίζουν εύκολα για την καθημερινή υγεία και ευεξία τους.

Ο Country Manager της BESTSELLER, Θοδωρής Σταθόπουλος, δήλωσε: «Τα γραφεία μας αποτελούν landmark για το χώρο της μόδας στην Ελλάδα καθώς και από τα πιο σύγχρονα εντός του ομίλου της BESTSELLER παγκοσμίως. Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε αυτά τα γραφεία με πολλή αγάπη και με κύριο μέλημά μας τη δημιουργία ενός ευέλικτου χώρου εργασίας με αποτέλεσμα το wellbeing των εργαζομένων μας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα