Ν. Παπαθανάσης: Αν υπάρχει περιθώριο θα πρέπει να εξεταστεί το άνοιγμα των λυκείων

Οι ειδικοί κρίνουν την κινητικότητα και το άνοιγμα της κάθε δραστηριότητας, επανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, αναφέροντας ότι η εκπαίδευση έχει προτεραιότητα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 103,3 και ερωτηθείς για το αν θα υπάρξει αίτημα από το υπουργείο προς τους ειδικούς προκειμένου να λειτουργήσουν όλα τα καταστήματα για αγορές εντός με ραντεβού, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε ότι την Πέμπτη θα εξεταστούν εκ νέου τα δεδομένα.

«Αν χωρά μια κινητικότητα θα πρέπει να εξεταστεί το θέμα του ανοίγματος των

λυκείων καθώς προτεραιότητα έχει η εκπαίδευση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι η αγορά δείχνει πώς κινείται ομαλά στα κατάστημα κατόπιν ραντεβού και τα καταστήματα φαίνεται ότι θα διατηρήσουν τον τζίρο τους . Νωρίτερα, ο κ. Παπαθανάσης μίλησε στο Mega και υπογράμμισε πως επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν όλα τα φυσικά καταστήματα, καθώς, όπως είπε, κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία του φυσικού καταστήματος».

Για την εστίαση, αναγνώρισε ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο κλάδο που αφορά στο 40% της οικονομίας που έκλεισε και τόνισε πως η πολιτεία θα συνεχίσει να την στηρίζει. «Τη σεβόμαστε πολύ, καθώς φτάνουμε στο τέλος θα τύχει της δέουσας προσοχής και στήριξης», σχολίασε. Ο αναπληρωτής υπουργός μίλησε και για τα γυμναστήρια, για τα οποία είπε ότι σε μια κρίση σαν και αυτή, θα πρέπει όπως και το υπόλοιπο λιανεμπόριο, να μπουν προσεκτικά μέσα στην κινητικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα