Μινιόν: Σε μαραθώνιο για το κλείσιμο των συμφωνιών για το retail

Θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την άνοιξη του 2024.

Μαραθώνιος γίνεται αυτές τις ημέρες από πλευράς Dimand προκειμένου να κλείσουν, ει δυνατόν, πριν από το τέλος της χρονιάς οι συμφωνίες με σημαντικούς retailers για το ισόγειο του κτιρίου.

Ο ίδιος πυρετός επικρατεί και σε ό,τι αφορά τα γραφεία, με μια εταιρεία – έκπληξη από τον ευρύτερο χώρο του χρηματοοικονομικού κλάδου να είναι μια ανάσα πριν κλείσει γραφεία στο αναγεννημένο Μινιόν.

Τις προηγούμενες ημέρες, πάντως, φαίνεται να ‘’έκλεισε’’

ανάμεσα τις δύο πλευρές νέες συμφωνία για να στεγαστεί η JD Sports με αυτόνομο κατάστημα στο νέο Μινιόν.

Αυτό το εγχείρημα, αν τελικά επιβεβαιωθεί, θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2024, με την εταιρεία, πλέον, να έχει καταλάβει κομβικά σημεία στην πρωτεύουσα για να προσφέρει τα προϊόντα της.

Βέβαια, εκτός από την JD Sports, ακούγεται έντονα ότι στο Μινιόν έκλεισε χώρο και η Inditex (Ζara) μαζί με τη Zara Home, κάτι που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται, αλλά υπάρχει σαν φήμη. Κατά τ’άλλα, συνεχίζει το έντονο ενδιαφέρον και για το οικιστικό κομμάτι του κτιρίου, το οποίο διαχωρίζεται από τα καταστήματα και τα γραφεία, με σημαντικό μέρος των ενδιαφερόμενων να προέρχεται από το εξωτερικό.

Παρόλαυτα, πηγές από το περιβάλλον της Dimand θέλουν τη ζυγαριά να ‘’γέρνει’’ περισσότερο σε αγοραστές από την Ελλάδα που επιθυμούν να κατοικήσουν σε αυτά τα high end διαμερίσματα, σε μια προσπάθεια να δώσουν ξανά ζωή στην περιοχή.

Keywords
Αναζητήσεις
minion-se-marathonio-gia-to-kleisimo-ton-symfonion-gia-to-retail.htm
Τυχαία Θέματα