Κρήτη: Βρέθηκαν ζωντανοί από το λιμενικό οι 2 αγνοούμενοι

meta name="smartbanner:button-url-apple" content="https://itunes.apple.com/gr/app/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1/id368742081?mt=8"> meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.atcom.protothema"> Σώοι εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι, μετά από μεγάλη επιχείρηση διάσωσης στα νότια του Ηρακλείου Κρήτης.

Ο 46χρονος με την 39χρονη είχαν νοικιάσει μία βάρκα που χάθηκε στα κύματα και βρέθηκαν κολυμπώντας σε σπηλιά, που βρίσκεται στην περιοχή της Μονής Κουδουμά. Εθελοντής που γνωρίζει την περιοχή προσέγγισε το σημείο με τα πόδια, γνωρίζοντας καλά την περιοχή. Αμέσως ειδοποίησε το λιμενικό. Και οι δυο τους είναι εξαντλημένοι και διψασμένοι, αφού έχουν να πιουν νερό δύο μέρες περίπου, ενώ αναμένεται να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η επιχείρηση διάσωσης για τον 46χρονο και την 39χρονη, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στη θάλασσα ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου. Οι αρχές δεν μπορούσαν να βρουν τη βάρκα, ενώ οι έρευνες γινόταν από στεριά, θάλασσα και αέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα