Κωτσόβολος: To νέο ΔΣ και το bonus των 2,4 εκατ. ευρω

Ποιοι απαρτίζουν το πρώτο ΔΣ της νέας εποχής της Κωτσόβολος και ποιοι θα "μοιραστούν" το σημαντικό bonus

Σε συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης από την ΔΕΗ σχετικά με την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Κωτσόβολος από την Currys plc την Τετάρτη 10 Απριλίου, αναρτήθηκε τις αμέσως επόμενες ημέρες στο ΓΕΜΗ η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, που «τρέχει» την αλυσίδα ηλεκτρικών

και ηλεκτρονικών ειδών.

Αναλυτικότερα στο νέο ΔΣ της Κωτσόβολος ρόλο πρόεδρου έχει ο Γιώργος Στάσης (πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΔΕΗ) ενώ αντιπρόεδρος είναι ο Γιώργος Καρακούσης (Deputy CEO - Commercial, ΔΕΗ). Ο Ιωάννης Βασιλάκος συνεχίζει σε ρόλο διευθύνοντος συμβούλου. Mέλη στο νέο ΔΣ είναι οι Παναγιώτης Μάρρας (Chief Commercial Officer-CCO της Κωτσόβολος), Γεώργιος Ρούσσος(Chief Financial Officer- CFΟ της Κωτσόβολος), Χρήστος Καραγιαννάκης (Chief Operations Officer- COO της Κωτσόβολος), Αλέξανδρος Πατεράκης (αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος- Ψηφιακές & Καινοτόμες Υπηρεσίες, ΔΕΗ), Γεωργία Χριστοδουλοπούλου (γενική διευθύντρια Υποστηρικτικών Υπηρεσιών, ΔΕΗ) και Χριστίνα Μπουσουλέγκα (νομικός).

Ακόμη η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει στην διανομή bonus ύψους περίπου 2,4 εκατ. ευρώ σε ανθρώπους της. «Αποφασίστηκε ομόφωνα και παμψηφεί η διανομή μέρους των κερδών τα οποία προέρχονται από την προηγούμενη χρήση 01.05.2022 - 30.04.2023, ήτοι τη διανομή ποσού ΕΥΡΩ 2.358.339,00 σε εργαζομένους της Εταιρείας οι οποίοι συνεισέφεραν στην κερδοφορία της» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό έγγραφο, που έχει αναρτηθεί στο ΓΕΜΗ.

Keywords
Αναζητήσεις
kotsovolos-to-neo-ds-kai-to-bonus-ton-24-ekat-evro.htm
Τυχαία Θέματα