Κόκκαλης: Αναπτυξιακή πορεία και νέα συμβόλαια για την Intralot - Άρχισε η διαπραγμάτευση του ομολόγου

Η εταιρεία έτοιμη να διεκδικήσει νέα συμβόλαια στις ξένες αγορές με αιχμή του δόρατος εκείνη των ΗΠΑ αλλά και της Αυστραλίας.

Το καμπανάκι για την έναρξη της διαπραγμάτευσης του ομολόγου στο Χρηματιστήριο Αθηνών, χτύπησε ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, Σωκράτης Κόκκαλης.

Ο ίδιος εμφανίστηκε σίγουρος για την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, λέγοντας ότι πλέον διαθέτει ισχυρή χρηματοοικονομική επάρκεια και είναι έτοιμη να διεκδικήσει νέα συμβόλαια στις ξένες αγορές με αιχμή του δόρατος εκείνη των ΗΠΑ αλλά και της Αυστραλίας, οι οποίες -όπως τόνισε- είναι και δύσκολες.

Ο κ. Κόκκαλης απευθυνόμενος στον διευθύνοντα σύμβουλο του χρηματιστηρίου, Γ. Κοντόπουλο, εξήρε τον ρόλο του σαν χρηματοδότη και πυλώνα στήριξης των ελληνικών επιχειρήσεων και της εθνικής οικονομίας.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον ΟΠΑΠ, χαρακτηρίζοντας "πολύ καλές" τις σχέσεις της Intralot με τον οργανισμό, λέγοντας παράλληλα ότι λειτουργεί επαρκώς και στο εσωτερικό της χώρας.

Από την πλευρά του, ο CEO της ΕΧΑΕ Γιάννος Κοντόπουλος αναφέρθηκε στην ισχυροποίηση της εγχώριας αγοράς εταιρικών ομολόγων, στην οποία σήμερα τελούν υπό διαπραγμάτευση 24 εκδόσεις μέσω των οποίων αντλήθηκαν 4,6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Αναζητήσεις
kokkalis-anaptyxiaki-poreia-kai-nea-symvolaia-gia-tin-intralot---archise-i-diapragmatefsi-tou-omologou.htm
Τυχαία Θέματα