Καιρός - Ενημέρωση: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας σε όλη τη χώρα

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια που από το απόγευμα στα βόρεια θα είναι σημαντική.

Αναλυτικότερα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά, πρόσκαιρα στα ανατολικά ηπειρωτικά και από το απόγευμα στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, βαθμιαία σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στα βόρεια. Από το βράδυ πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Πολύ θυελλώδεις άνεμοι

τοπικά στα πελάγη.

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές αναμένονται αύριο Τετάρτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές στα βόρεια με χαμηλό υψόμετρο. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια, βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα.

Στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ στρεφόμενοι γρήγορα σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρός στα βορειοδυτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα