Οι πλουσιότεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο για το 2021

Το 2021 έχει μπει για τα καλά στις ζωές όλων, με το CEO World Magazine να κατατάσσει σε λίστα τους πλουσιότερους ποδοσφαιριστές της νέας χρονιάς.

Το ονόματα στη λίστα πάρα πολλά, με άλλους να είναι ακόμα στην ενεργό δράση και άλλους να έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι η καθαρή τους αξία έχει… πέσει, κάθε άλλο

μάλιστα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Στην κορυφή της λίστας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος, πέρα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος πρόσφατα ξεπέρασε τους 250 εκ. followers στο Instagram, έχει καθαρή αξία που φτάνει τα 500 εκ. δολάρια.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, του οποίου η καθαρή αξία είναι στα 450 εκ. δολάρια, με τον Λιονέλ Μέσι να τον ακολουθεί, στα 400 εκ. δολάρια, τον Ντέιβ Γουέλαν στην τέταρτη θέση με 210 εκ. και τον Νεϊμάρ στην Πέμπτη με καθαρή αξία στα 200 εκ. δολάρια.

Από εκεί και πέρα, στην έκτη θέση είναι ο Σουηδός, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με καθαρή αξία στα 190 εκ. δολάρια, τον ακολουθεί ο Γουέιν Ρούνεϊ με 170 εκ. δολάρια, στην όγδοη θέση ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο με 160 εκ., ο Γκάρεθ Μπέιλ στην ένατη με 145 και στη δέκατη ο Τιερί Ανρί με 130.

Δείτε την πρώτη πεντάδα:

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα