Η Αττική Οδός και ο κακός της ο καιρός!

Στις 28 Φεβρουαρίου 2022 η Αττική Οδός εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο: «Ξεκινάει η καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ στους δικαιούχους εντός των προσεχών ημερών»
Όποιος διάβαζε μόνο τον τίτλο θα καταλάβαινε αυτό που ορίζει ο τίτλος, δηλαδή ότι τις επόμενες ημέρες θα καταβληθεί η αποζημίωση στους ιδιοκτήτες των οχημάτων που εγκλωβίστηκαν στον αυτοκινητόδρομο στις 24/1/2022.
Όποιος διάβαζε το κείμενο της ανακοίνωσης θα καταλάβαινε κάτι άλλο. Ότι η εταιρεία δεν έχει ακόμα ταυτοποιήσει τους δικαιούχους

και ότι θα το κάνει εντός των επόμενων ημερών, προκειμένου να καταβάλει τις αποζημιώσεις.
Δυστυχώς από τότε μέχρι σήμερα Παρασκευή 11/3/2022 πέρασαν 11 ημέρες και συνολικά 45 ημέρες από τις 24 Ιανουαρίου 2022 όταν χιλιάδες πολίτες αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο λόγω της κακοκαιρίας, με υπαιτιότητα της εταιρείας Αττικής Οδός Α.Ε. και της συνδεδεμένης Αττικές Διαδρομές Α.Ε. σύμφωνα με πόρισμα που το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών συνέταξε για την υπόθεση.
Φαίνεται ότι η σχέση που έχει η εταιρεία και οι υπηρεσίες της με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία παραμένει ευσεβής πόθος.

Να σημειωθεί ότι τότε που είχε γίνει το συμβάν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής είχε δηλώσει ότι οι αποζημιώσεις θα καταβληθούν πολύ γρήγορα μέσα σε 20 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα