Γιατί όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κρήτη το 2024

Έμφαση στα συνέδρια και στην ανάπτυξη της τεχνολογίας. 

Έκρηξη επενδύσεων προβλέπουν φορείς της αγοράς για το 2024 στην Κρήτη, την ώρα που, ήδη, το νησί βγήκε αλώβητο το καλοκαίρι του 2023 από τις γεωπολιτικές εξελίξεις και δεν μειώθηκε η τουριστική του κίνηση.

Αυτό σημαίνει,

κατά τους ίδιους φορείς, ότι ειδικά ο κλάδος των συνεδρίων θα έχει μεγάλη άνθιση, καθώς ήδη προγραμματίζονται ήδη από τώρα, σημαντικά, ιδίως ιατρικά και αθλητικά συνέδρια για το 2024.

Δεν είναι ο μόνος κλάδος, ωστόσο, δε ανάπτυξη γιατί μεγάλη εταιρεία τεχνολογίας συζητά να ανοίξει εκεί ξεχωριστό γραφείο με ομάδα που θα τρέχει τα projects εκεί και όχι από την Αθήνα.

Σημειώνεται ότι ήδη γνωστές εταιρείες από διάφορους κλάδους όπως η Softone, η Prosperty, η FREENOW έχουν προβεί τους τελευταίους μήνες σε επιχειρηματικό άνοιγμα στην Κρήτη, ιδίως στο Ηράκλειο.

Η ανάπτυξη θα είναι ακόμα μεγαλύτερη τα επόμενα χρόνια όποτε και αναμένεται να ολοκληρωθεί το αεροδρομίου του Καστελίου, το οποίο θα λύσει τα χέρια πολλών επιχειρήσεων, που υποχρεώνονται τώρα να υφίστανται την δαιδαλώδη, κατά πολλούς, κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα