Φωτιά στην Ηλεία: Πληροφορίες για εγκλωβισμένους - Εκκένωση 7 οικισμών

Υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι τόσο στο Πελόπιο όσο και στην Καυκανιά.

Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην Ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή Μιράκα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην Ηράκλεια.
Στην περιοχή, που είναι ανατολικά της Αρχαίας Ολυμπίας, έχουν σπεύσει πυροσβεστικές

δυνάμεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη φωτιά, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, σχετικά με τη φωτιά στην Ηράκλεια, χαρακτήρισε «πολύ δύσκολη την κατάσταση».

Παράλληλα, σύμφωνα με τοπικά μέσα η φωτιά καίει σπίτια στο Πελόπιο, ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι τόσο σε αυτό το σημείο όσο και στην Καυκανιά.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για τον απεγκλωβισμό τους.

Ποιες περιοχές εκκενώνονται στην Αρχαία Ολυμπία

Μάλιστα, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς Πελόπιο Πλάτανο, Κοσκινά, Μάγειρα, Κλαδέο να εκκενώσουν προς Πύργο μέσω Ε.Ο. Τρίπολης Ολυμπίας, ενώ όσοι βρίσκονται στην Καυκωνιά ή Χελιδόνι να εκκενώσουν προς Λάλα.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: Αν βρίσκεστε στο Πελόπιο, Πλάτανο, Κοσκινά, Μάγειρα, Κλαδέο εκκενώστε τώρα προς Πύργο μέσω Ε.Ο Τρίπολης Ολυμπίας. Αν βρίσκεται στην Καυκωνιά ή Χελιδόνι εκκενώστε τώρα προς Λάλα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας.

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου

Διακόπηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Τρίπολης - Πύργου από το 124ο χιλιόμετρο έως το 130ο χιλιόμετρο, λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Ηράκλειας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα