Φ. Παπαδημητρίου (υπεύθυνος κυκλοφορίας Αττικής Οδού): 1.000 εγκλωβισμένα οχήματα και 200 - 300 οδηγοί

Δικαιολόγησε την ολιγωρία της Αττικής Οδού στο ότι  η πολιτεία δεν απαγόρευσε την κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό. - Μπαλάκι ευθυνών. 

Την Τρίτη το πρωί - λίγο πριν τις 10.00 - ο υπέυθυνος κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, Φάνης Παπαδημητρίου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open ότι αυτή την ώρα υπάρχουν περίπου 1.000 οχήματα εγκαταλελλειμένα στην Αττική Οδό και περίπου 200 με 300 οδηγοί.

Ο κ. Παπαδημητρίου προσπάθησε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το χάος, αλλά δεν τα κατάφερε. Για παράδειγμα στην ερώτηση γιατί δεν είχατε προειδοποιήσει νωρίτερα για τα προβλήματα , απάντησε ότι η Αττική Οδός άρχισε να κλείνει κάποιες εισόδους από τις 14.00 το μεσημέρι και ότι υπήρχαν στις φωτεινές επιγραφές ενδείξεις για καθυστερήσεις. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι η Αττική Οδός έκλεισε στις 18.22 όταν εξέδωσε ανακοίνωση.

Ο κ. Παπαδημητρίου χρησιμοποίησε ως επιχείρημα ότι από την Κυριακή η Αττική Οδός είχε αναρτήσει στο τουίτερ να περιοριστούν οι μετακινήσεις

Στην ερώτηση γιατί οι υπεύθυνοι της Αττική Οδού άφηναν τον κόσμο να εισέρχεται μέσα, δεν απάντησε και δήλωσε ότι η εταιρεία αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί.

Είπε επίσης ότι δεν είχε τέτοια εντολή από το υπουργείο (είχε απαγορευθεί η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Εθνική Οδό αλλά όχι στην Αττική Οδό).

Keywords
Τυχαία Θέματα