Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως για το ενημερωτικό της Τζιρακιάν

Η εταιρεία προχωρεί σε αύξηση κεφαλαίου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 915η/27.5.2021 συνεδρίασή του ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΛΙΜΠΑΡ.ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ PROFIL A.E.» για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, με δικαίωμα ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφισταμένων μετόχων και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Να θυμίσουμε πως η εταιρεία δανείστηκε 1,42 εκατ. ευρώ από τους βασικούς της μετόχους (προκαταβολή έναντι επικείμενης αύξησης κεφαλαίου, με στόχο την αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού και την ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης) , και 2 εκατ. ευρώ με προνομιακούς όρους από το Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων. Επίσης, η εισηγμένη προχώρησε σε αναχρηματοδότηση με χαμηλότερο κόστος χρήματος των τραπεζικών της υποχρεώσεών.

Το 2020 ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε από τα 14,5 στα 17,46 εκατ. ευρώ του 2019. Το EBITDA διαμορφώθηκε σε 528 χιλιάδες ευρώ από αρνητικό -196 χιλιάδες το 2019. Επίσης το καθαρό αποτέλεσμα ήταν θετικό 286 χιλιάδες ευρώ από ζημιές 2,55 εκατ. ευρώ το 2019.

ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟΕΓΚΡΙΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα