ΕΛΙΝΟΙΛ: Σχεδιασμός και υλοποίηση του νέου website του Ομίλου από την Umobit

  Πρόκειται για ένα απαιτητικό έργο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το οποίο παρουσιάζει όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η ΕΛΙΝΟΙΛ,

Ο Όμιλος ΕΛΙΝΟΙΛ, εμπιστεύτηκε στη Umobit (https://www.umobit.com/) τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διαχείριση του website του Ομίλου. Στο ολοκαίνουριο https://www.elin.gr./ ενσωματώθηκε και το website για την ενέργεια (https://energy.elin.gr/), που είχε σχεδιάσει και λανσάρει η Umobit λίγο

νωρίτερα. λανσάρει η Umobit λίγο νωρίτερα.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, το οποίο παρουσιάζει όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η ΕΛΙΝΟΙΛ και αποτελεσματικά όλες τις σύγχρονες λύσεις τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους ιδιώτες.

Μετά από την πραγματοποίηση αναλυτικής μελέτης για τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρουσίασης της πληροφορίας και της βελτιστοποίησης του user journey, το www.elin.gr αποτυπώνει την εταιρική ταυτότητα του Ομίλου αξιοποιώντας υψηλής αισθητικής design, σχεδιασμό με βάση την εμπειρία του χρήστη, πολύ γρήγορη, εύκολη και ασφαλή πλοήγηση σε όλες τις συσκευές και φιλική προς τον χρήστη αρχιτεκτονική της πληροφορίας.

Στη συνολική ψηφιακή εμπειρία φροντίσαμε, τονίζει η εταιρία, ώστε η νέα ιστοσελίδα να μην έχει μόνο πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο αλλά και διαδραστικά εργαλεία κι έτσι το www.elin.gr γίνεται το μέσο για να επικοινωνεί ο Όμιλος αποτελεσματικά με όλα τα κοινά στα οποία απευθύνεται:

Διαθέτει διαδραστικό χάρτη πρατηρίων με φίλτρα προϊόντων και υπηρεσιών για να βρίσκει ο επισκέπτης το πρατήριο που είναι κοντά του και τον εξυπηρετεί

Διαθέτει σελίδα αφιερωμένη στο πετρέλαιο θέρμανσης με δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας και πληρωμής.

Συστήνει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις τις ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου δίνοντας τη δυνατότητα για online εκδήλωση ενδιαφέροντος

Προσφέρει τη δυνατότητα για online πληρωμές

Παρουσιάζει τις υπηρεσίες του με δυνατότητα online εγγραφής στην ε-card και στο ελίν up επιβράβευση,

Παρουσιάζει το επενδυτικό προφιλ του Ομίλου μέσα από μια σειρά διαδραστικών εργαλείων.

Ενημερώνει το κοινό με τις τελευταίες εξελίξεις του Ομίλου μέσω της σουίτας “Κέντρο Τύπου”

Προβάλλει μέσω δυναμικών εφαρμογών τη διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων του και την ισχυρή παρουσία που κατέχει στο χώρο των καυσίμων, λιπαντικών και διεθνούς εμπορίου.

Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Γιώργος Βερούλης, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τους διαδικτυακούς επισκέπτες μας στο νέο elin.gr που σχεδίασε και υλοποίησε η ομάδα της Umobit. Στο ενιαίο και μοντέρνο ψηφιακό μας περιβάλλον, τα διαφορετικά κοινά μας, σε όλο τον κόσμο, θα μπορούν εύκολα να μάθουν όχι μόνο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, αλλά και για όλα όσα είναι καταλύτες της επιτυχίας και της πρωτοπορίας μας εδώ και σχεδόν 70 χρόνια».

Η Umobit είναι ένα digital Agency που εστιάζει στην απόδοση και τα μετρήσιμα αποτελέσματα, συνδυάζοντας όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά εργαλεία σε μία ολιστική προσέγγιση για την προώθηση και επιχειρηματική ανάπτυξη των συνεργατών της. Από το 2008 συνεργάζεται με κάποιες από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις αλλά και startups, παρέχοντας στρατηγική υποστήριξη και απόλυτα προσωποποιημένες υπηρεσίες digital growth marketing. Δεν αρκείται στις παραδοσιακές προσεγγίσεις αλλά αναζητά την πρωτοπορία, θέτοντας την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα στον πυρήνα του μοντέλου της. Η στρατηγική σκέψη και η μοναδική τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες design, digital marketing και διαχείρισης περιεχομένου, επιτρέπουν στην Umobit να δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις και να προσφέρει στους συνεργάτες της μία μοναδική εμπειρία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους.

ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον δυναμικούς ενεργειακούς ομίλους στην Ελλάδα, με ένα πανελλαδικό δίκτυο 600 πρατηρίων. Συγχρόνως εδώ και δεκαετίες κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο του εφοδιασμού των βιομηχανικών μονάδων με καύσιμα και λιπαντικά. Παράλληλα, δραστηριοποιείται με σημαντικές επενδύσεις σε όλες τις μαρίνες της Ελλάδος στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, αλλά και στην εξυπηρέτηση της ποντοπόρου ναυτιλίας με λιπαντικά. Εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό οικιών και κτιρίων με πετρέλαιο θέρμανσης, διαθέτοντας έναν ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων για τον σκοπό αυτό. Τα τελευταία χρόνια, η ΕΛΙΝΟΙΛ έχει αναπτύξει μια πολύ έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, πουλώντας πετρελαιοειδή προϊόντα σε 4 Ηπείρους και σήμερα συγκαταλέγεται σε έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της χώρας. Προετοιμάζεται έγκαιρα για τις τεράστιες αλλαγές στον ενεργειακό χώρο, προχωρώντας με πολύ δυναμικά βήματα στην ανάπτυξη πωλήσεων στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα