ΕΛ.ΑΣ.: Δεχτήκαμε 25.000 κλήσεις σε μία ημέρα

«Πάμε προς ομαλοποίηση» τόνισε ο Θεόδωρος Χρονόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, ωστόσο όπως είπε παραμένουν κάποια προβλήματα σε δρόμους της Αττικής.

Μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Χωρίς μάσκα» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Γιώργο Σμυρνή, ο κ. Χρονόπουλος δήλωσε ότι «το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε μέσα σε μία ημέρα 25.000 κλήσεις, είτε για απεγκλωβισμούς, είτε για καταγραφή ζημιών από μικροσυγκρούσεις, είτε για μεταφορές ατόμων με προβλήματα υγείας ή ειδικές ανάγκες σε εμβολιαστικά κέντρα, είτε

για πτώσεις δέντρων. Κάποιες κλήσεις, βέβεαια, διοχετεύθηκαν στην Πυροσβεστική».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «όλοι οι βασικοί δρόμοι και οι εθνικές οδοί είναι ανοιχτοί», ωστόσο «στα βόρεια προάστια υπάρχουν κάποια προβλήματα, καθώς είναι μεγαλύτερο το ύψος του χιονιού. Αυτή τη στιγμή έχουμε πρόβλημα στην Πάρνηθα, όπου είναι ακόμα σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας, στα Δερβενοχώρια, στη λεωφόρο Φυλής, στη λεωφόρου Διονύσου και στα δύο ρεύματα, στον περιφερειακό Πεντέλης-Νέας Μάκρης, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία... Όσο περνάει η ώρα, καλυτερεύουν τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΛ ΑΣ, Δεχτήκαμε 25 000,el as, dechtikame 25 000