Έιδηση σοκ: Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα!

Σύμφωνα με εφημερίδα της Αργεντινής, ο Diego Armando Maradona υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε στο σπίτι του.

Το γύρο του κόσμου κάνει αυτή τη στιγμή, η είδηση-σοκ πως ο "θεός" του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή. .

Την είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα μετέδωσε η έγκυρη αργεντίνικη εφημερίδα Clarin, που αναφέρει ότι ο θρυλικός Ντιέγκο βρισκόταν στο σπίτι του τη στιγμή που υπέστη το καρδιακό επεισόδιο. Εκεί άμεσα μετέβησαν τρία ασθενοφόρα, διακομίστηκε σε

νοσοκομείο, όπου όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο Μαραντόνα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο στις 3 Νοεμβρίου και από τότε βρισκόταν στο σπίτι του υπό ιατρική παρακολούθηση. Στις 30 Οκτωβρίου ο Μαραντόνα είχε γιορτάσει τα 60ά γενέθλιά του.

Ο μύθος του αθλήματος έκανε τα πρώτα του βήματα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς σε ηλικία 16 ετών, πριν πάρει μεταγραφή στην αγαπημένη του Μπόκα. Στην Ευρώπη τον έφερε το 1982 η Μπαρτσελόνα και όμως ο Ντιέγο δέθηκε με την Νάπολι με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Με την Εθνική Αργεντινής έγραψε ιστορία το 1986 κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο του Μεξικού και στο κλείσιμο της καριέρας του έπαιξε σε Σεβίλλη και Νιούελς Ολντ Μπόις πριν επιστρέψει για να βάλει τέλος με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς.

Keywords
Τυχαία Θέματα