ΕCR Hellas: Νέοι πρόεδροι ο Βασίλης Σταύρου και ο Αλέξανδρος Δανιηλίδης

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες της Ελληνικής Επιτροπής ECR

Του Δημήτρη Τσουκαλά

Ο Βασίλης Σταύρου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, και ο Αλέξανδρος Δανιηλίδης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, είναι οι νέοι πρόεδροι του ΕCR Hellas για το Λιανεμπόριο και τους Προμηθευτές, αντίστοιχα.

Η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της «Ελληνικής Επιτροπής ECR» καθώς και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής,

πραγματοποιήθηκαν χθες, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι εταιρείες-μέλη του Συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους προέδρους του Δ.Σ., Αριστοτέλη Παντελιάδη, πρόεδρο Δ.Σ. για το Λιανεμπόριο, και Χρήστο Τσεντεμεΐδη, πρόεδρο Δ.Σ. για τους Προμηθευτές, τόσο για τα κυριότερα σημεία που απασχόλησαν τον κλάδο τη χρονιά που πέρασε όσο και για τη στρατηγική και τις επιμέρους ενέργειες που υλοποιήθηκαν κατά το έτος 2020 από το Σύνδεσμο.

Ο Αριστοτέλης Παντελιάδης και ο Χρήστος Τσεντεμεΐδης ολοκλήρωσαν την προεδρική θητεία τους μετά από έξι συνεχόμενα εξαιρετικά επιτυχημένα χρόνια.

Ακολούθησε η διαδικασία των αρχαιρεσιών και προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ECR Hellas, του οποίου η νέα σύνθεση παρουσιάζεται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα. Σημειώνεται πως εκπροσωπούνται όλες οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, προμηθευτές του κλάδου FMCG καθώς και πανεπιστημιακοί, για την αρτιότερη προσέγγιση των θεμάτων και σκοπών του Συνδέσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα