Δημοσκόπηση Pulse: Κυριαρχία της ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με τρίτο τον ΣΥΡΙΖΑ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται να χάνει 2,5 μονάδες μέσα σε 15 ημέρες, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει μία

Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στην τρίτη θέση δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Pulse

που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Σκάι. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται να χάνει 2,5 μονάδες μέσα σε 15 ημέρες, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει μία, ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση, όπως έχουν ήδη δείξει οι μετρήσεις και άλλων δημοσκοπήσεων

Καταγράφεται κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας, με ποσοστό 38% στην εκτίμηση ψήφου, με διαφορά 23 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ, που λαμβάνει 15%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να μένει στο 14,5% και το ΚΚΕ στο 10,5%, με κέρδος μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου μέσα σε 15 ημέρες.

Κέρδος μισής μονάδας καταγράφεται και για το ΜεΡΑ25, που εμφανίζεται έτσι με 3,5% στην εκτίμηση ψήφου, μαζί με τους «Σπαρτιάτες» και πάνω από τη Νίκη και την Πλεύση Ελευθερίας. Σημειώνεται ότι η δημοσκόπηση της Pulse δεν κατέγραψε τις επιπτώσεις των μαζικών αποχωρήσεων του τελευταίου 48ωρου από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η συλλογή του δείγματος ολοκληρώθηκε στις 21 Νοεμβρίου.

Δύο στους τρεις δηλώνουν ότι συμφωνούν με το νέο τρόπο φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών, ωστόσο η μεγάλη πλειονότητα επισημαίνει ότι τα μέτρα είναι σε θετική κατεύθυνση αλλά απαιτούνται διορθώσεις. Πάνω από δύο στους τρεις δηλώνουν ότι συμφωνούν με την ψηφιοποίηση της διαδικασίας μεταβίβασης των ακινήτων.

Keywords
Αναζητήσεις
dimoskopisi-pulse-kyriarchia-tis-nd-deftero-to-pasok-me-trito-ton-syriza.htm
Τυχαία Θέματα