Δήμος Αθηναίων - κλήσεις: Μπορεί να γίνει ρύθμιση σε 120 δόσεις, είναι ο νόμος

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης απάντησε για τις 770.000 κλήσεις που έχουν σταλεί από τον δήμο Αθηναίων και αφορούν παλαιότερες κλήσεις που έχουν κοπεί.

Υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής των παλαιότερων κλήσεων σε 120 δόσεις τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, κληθείς σήμερα να σχολιάσει, μεταξύ άλλων, και για τις 770.000 κλήσεις που έχουν σταλεί.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που ετοιμάζεται να γίνει τώρα με πρωτοβουλία του κ. Θεοδωρικάκου για να προχωρήσουμε στις 120 δόσεις είναι εξαιρετικά σημαντικό

για να μπορέσουν όλοι να πάρουν μια ανάσα» ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης και υπενθύμισε: Σήμερα υπάρχει ήδη η δυνατότητα ρύθμισης αυτών των οφειλών σε 24 δόσεις». Συγκεκριμένα για τα «ραβασάκια» που εστάλησαν το τελευταίο διάστημα ο δήμαρχος Αθηναίων είπε:

«Εμείς οφείλουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα, κατά το νόμο, να στέλνουμε ειδοποιητήρια για κλήσεις. Δεν είναι μόνο οι κλήσεις της Δημοτικής αστυνομίας, είναι και η κλήσεις της ΕΛ.ΑΣ. Για αρκετά χρόνια, από το 2016 ή το 2017 μέχρι τώρα, ο Δήμος Αθηναίων είχε επιλέξει -προφανώς συνειδητά γιατί δεν ήθελε να χαλάσει την καρδιά κανενός- να μην στέλνει κλήσεις. Έλα όμως που αν δεν τις στείλουμε τώρα, τα αρμόδια στελέχη και οι εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για το αδίκημα της απιστίας. Γιατί αυτός είναι ο νόμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα