ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ: Η αλλαγή στάσης του κ. Στάσση

Η ΔΕΗ πραγματοποιεί διεθνή διαγωνισμό για την πώληση του 49% των μετοχών του ΔΕΔΔΗΕ

Μπορεί ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γ. Στάσσης να δήλωσε πρόσφατα ότι μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί η πώληση του ΔΕΔΔΗΕ αλλά δεν βάζουμε και στοίχημα. Ο λόγος είναι ότι έχουν ξεκινήσει να γκρινιάζουν κάποιοι από τους υποψήφιους αγοραστές

γιατί άλλα περίμεναν και άλλα προκύπτουν. Κάποιοι απο αυτούς λένε, ότι θα βάλουμε τόσα χρήματα (πάνω από 1 δισ. ευρώ αποτίμηση) αλλά θα είμαστε εντελώς εκτός management ή ακόμα χειρότερα θα μείνουμε θεατές σημαντικών αποφάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως είναι ο διαγωνισμός για τους έξυπνους μετρητές ή οι επικείμενες προσλήψεις εκατοντάδων ανθρώπων κλπ.

Υποστηρίζουν πως ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ σε σχετικές ενημερώσεις ήταν διαλλακτικός στα θέματα του management στη βάση των όρων που έχουν συμφωνηθεί, αλλά εσχάτως εμφανίζεται δυσκίνητος, περιορίζοντας την ελευθερία κινήσεων και ρόλο παθητικό στους υποψήφιους επενδυτές. Αυτή την αλλαγή στάσης - του κ. Στάσση - δεν μπορούν να την εξηγήσουν και κάνουν δεύτερες σκέψεις όπως για παράδειγμα το ενδεχόμενο ο διαγωνισμός να κυρυχθεί άγονος ή να μείνουν ελάχιστοι υποψήφιοι στην κούρσα ή μόνο ένας.

Χρ. Ι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ, Στάσση,dei - deddie, stassi