Χατζηθεοδοσίου: Κάντο όπως ο... Πατούλης

Περισσότερες από 900 επιχειρήσεις – μέλη του ΕΕΑ έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά το αίτημά τους για συμμετοχή στη δράση για δωρεάν e-shop ή site

Λίγο αργά βέβαια, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ όπως λέει ο λαός. Έτσι και τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

έλαβαν πρόσφατα εσωτερική ενημέρωση σχετικά με την έναρξη πρωτοβουλίας από πλευράς ΕΕΑ και του Προέδρου του, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, για την δωρεάν παροχή e-shop ή site στους συλλόγους μέλη του και στη συνέχεια στα μέλη των συλλόγων.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του BusinessNews.gr, περισσότερες από 900 επιχειρήσεις – μέλη του ΕΕΑ έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά το αίτημά τους για συμμετοχή στην παραπάνω δράση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Ε.Ε.Α. προς τα μέλη του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια δράση είχε αναλάβει στα τέλη του 2020 και η Περιφέρεια Αττικής, όταν μέσω της πλατφόρμας Agora έδινε την ευκαιρία σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αποκτήσουν για έναν χρόνο το δικό τoυς e-shop δωρεάν.

Τότε, πάνω από 500 επιχειρήσεις είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και είχαν αποκτήσει, μέσω της πλατφόρμας το δικό τους e-shop, αλλά η συγκεκριμένη ενέργεια δεν επαναλήφθηκε στα τέλη του 2021 από την Περιφέρεια, για άγνωστους λόγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα