Ατλάντα: Αισιοδοξία για το 2021

Σημαντική άνοδος πωλήσεων και κερδών την περασμένη χρονιά

Κύκλο εργασιών ύψους 41,3 εκατ. ευρώ κατέγραψε το 2020 η Ατλάντα Α.Ε., επιτυγχάνοντας ανάπτυξη 1,65%.

Τα δε αποτελέσματα προ φόρων για τη χρήση 2020 ανήλθαν σε κέρδη 3,9 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 53,96% σε σχέση με το 2019, όταν κινήθηκαν περί τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Στην οικονομική της έκθεση η εταιρεία αναφέρει πως μέσα στο ιδιαίτερο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί λόγω της κρίσης της πανδημίας, βασικός στόχος της παραμένει η συνεχής

ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της με νέα προϊόντα, διατηρώντας τη θετική πορεία των αποτελεσμάτων της παρά την αυξημένη αβεβαιότητα. Παράλληλα, εστιάζει στη βελτίωση του μίγματος πωλήσεων, αυξάνοντας σε αυτό τη συμμετοχή προϊόντων με υψηλότερα περιθώρια κερδοφορίας.

Μάλιστα σημειώνει πως θεωρεί πως οι επιπτώσεις της πανδημίας θα είναι διαχειρίσιμες, και το 2021 -με στοχευμένες προσπάθειες- θα αποτελέσει έτος ανάπτυξης και βελ- τίωσης των οικονομικών μεγεθών της.

Η Ατλάντα έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε όλα τα κανάλια της ελληνικής αγοράς, όπως αλυσίδες σούπερ μάρκετ, μικρά σημεία πώλησης, τοπικές, παραδοσιακές αγορές και cash & carry.

Από τις 18 Σεπτεμβρίου 2020 έχει αναλάβει και την αντιπροσώπευση και διανομή των κονσερβοποιημένων προϊόντων «Bonduelle» στην ελληνική αγορά.

ΑΤΛΑΝΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑBONDUELLE
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ατλάντα, Αισιοδοξία, 2021,atlanta, aisiodoxia, 2021