To Pacha Group στην ελληνική αγορά

Οι εταιρείες που έχουν ήδη ιδρυθεί σην χώρα μας

Του Δημήτρη Τσουκαλά

Την είσοδο του στην Ελληνική αγορά δρομολογεί το διεθνώς γνωστό Pacha Group καθώς θα λειτουργήσει ένα ξενοδοχείο, ένα beach restaurant bar και ένα club στη Μύκονο ξεκινώντας από το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Ο Όμιλος Pacha δραστηριοποιείται στους τομείς αναψυχής, ψυχαγωγίας,

φιλοξενίας, εστίασης και εκδηλώσεων, μόδας και αρώματvn από το 1966.

Στην χώρα μας έχουν ήδη ιδρυθεί οι εταιρείες του ομίλου Systema Holdings και Systema Lio Mykonos καθώς όπως φαίνεται ο όμιλος θα αναπτύξει στο νησί των ανέμων το concept του Lío Ibiza Restaurant Club Cabaret.

Το πρώτο ΔΣ της εταιρείας αποτελούν οι Εduard Aguillar Ubiergo (CFO του Pacha Group), Nick McCabe (CEO του Pacha Group) και Sanjay Nandi (Founding Partner of Good Food Society & Chief Operating Officer of Pacha Group).

Σημειώνεται πως έχει ανακοινωθεί ότι η Workathlon θα είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στελέχωσης του Pacha Group στα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα.

Το πρώτο Pacha Club άνοιξε στην πόλη Sitges της Ισπανίας το 1967, ενώ ο όμιλος αριθμεί σήμερα club franchise σε Βραζιλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία, Γερμανία, Αγγλία, Αίγυπτο, Πορτογαλία, Αυστρία και πολλές Ισπανικές πόλεις.

Η εταιρεία άνοιξε το πρώτο superclub της Ίμπιζα το 1973, προτού επεκταθεί στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με το El Hotel Pacha.

Keywords
Τυχαία Θέματα