Ryanair: Βλέπει αύξηση στα αεροπορικά ταξίδια στην Ευρώπη

Τα αεροπορικά ταξίδια θα έχουν επανέλθει κατά 75-80% σε κανονικούς ρυθμούς έως τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Τεράστια αύξηση προβλέπει η Ryanair στα αεροπορικά ταξίδια σε ολόκληρη την Ευρώπη, με εξαίρεση την Ιρλανδία και τμήματα της βρετανικής αγοράς, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Michael O’Leary.

Τον Ιούνιο συνολικά 5,3 εκατομμύρια επιβάτες πέταξαν με την Ryanair, αρκετά

μεγαλύτερος αριθμός από τους μόλις 400.000 επιβάτες που πέταξαν τον ίδιο μήνα πριν από ένα χρόνο, όταν η βιομηχανία έκλεισε, αλλά πολύ κάτω από τα 14,2 εκατομμύρια πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο του 2019.

Ο O’Leary τόνισε ότι η εταιρεία αναμένεται να μεταφέρει περισσότερους από 8 εκατομμύρια επιβάτες τον Ιούλιο, με συντελεστή φορτίου περίπου 75%.

“Υπήρξε τεράστια αύξηση στην ανάκαμψη των αεροπορικών ταξιδιών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Νομίζω ότι η Ευρώπη, εξαιρουμένης της Ιρλανδίας, θα έχει επανέλθει κατά 75-80% σε κανονικούς ρυθμούς έως τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο“, δήλωσε ο O’Leary, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Newstalk της Ιρλανδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα