Reggeborgh: Δεύτερο εξώδικο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κοινοποίηση στον εισαγγελέα και απειλές για αγωγές

Η Reggebrogh, που συνεχώς κάνει διαρροές στον τύπο, κατηγορεί την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για διαρροές στον τύπο! 

Νέα εξώδικη δήλωση απέστειλε την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 στα μέλη του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Reggeborgh διαμαρτυρόμενη γιατί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν απάντησε στο πρώτο εξώδικο που η Reggeborgh απέστειλε σχετικά με τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Επιτροπής της 29ης Νοεμβρίου 2021. Είχε αποστείλει εξώδικο διότι διέρρευσαν στον τύπο πληροφορίες για έλεγχο των μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

και συγκεκριμένα της Reggeborgh, της κυπριακής τράπεζας Astro Bank και του επενδυτικού fund Atlas ως μετόχους της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, οι οποίοι ενήργησαν συντονισμένα και απέκτησαν τον έλεγχο του κατασκευαστικού ομίλου.

Στο νέο εξώδικο ζητά εντός τριών ημερών από τη λήψη του εξωδίκου της, να της κοινοποιηθούν οι αποφάσεις του Δ.Σ. που την αφορούν και η σχετική εισήγηση της Υπηρεσίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διαφορετικά θα θεωρήσει την παράλειψη αυτή ως επιβεβαίωση των διαρροών και φημών που «ανακυκλώνονται» σε διάφορα sites.

Η Reggeborgh επαναλαμβάνει ότι έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια άνω των διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ και τον χρηματοπιστωτικό κλάδο αλλά υφίσταται άνιση και διακριτική μεταχείριση κατά παράβαση του ευρωπαϊκού δικαίου και βλάβη των συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού, αλλά και ζημία της εθνικής οικονομίας.

Επίσης κοινοποιεί την εξώδικη δήλωσή της προς τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για την ενεργοποίησή του.

Η Reggeborgh απειλεί ότι θα θεωρήσει υπεύθυνα τα μέλη του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για παραβίαση απορρήτου, καθώς επίσης για κάθε ζημία και βλάβη της επιχειρηματικής της υπολήψεως, οπουδήποτε αυτή επέλθη, εγείροντας σχετικές αγωγές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ολλανδία (χώρα εθνικότητάς της) και σε χώρες όπου η εταιρεία διατηρεί σημαντικές εταιρικές συμμετοχές (Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς). Αντίστοιχα, θα υποχρεωθεί να ζητήσει από τις αρμόδιες Αρχές στις ως άνω δικαιοδοσίες τον εντοπισμό και καταλογισμό ποινικών ευθυνών για κάθε εις βάρος της παράνομη συμπεριφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα