Reds: Προβάλει αξιώσεις για κακοδιαχείριση κατά μελών της προηγούμενης διοίκησης

Η νέα διοίκηση θα στραφεί κατά μελών του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου για ζημιές που προκάλεσαν με πράξεις ή παραλείψεις τους στην εταιρεία ή και συνδεδεμένες επιχειρήσεις.

Τη μη απαλλαγή των μελών της προηγούμενης διοίκησης από τυχόν ποινικές ή άλλες ευθύνες ευθύνες επό των πεπραγμένων της για την προηγούμενη οικονομική χρήση του 2020 αποφάσισε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Reds (θυγατρική της ΕΛΛΑΚΤΩΡ).

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Reds κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ενόψει αξιώσεων της εταιρείας κατά μελών του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου για ζημίες που προκάλεσαν με πράξεις ή παραλείψεις τους στην εταιρεία ή και συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις, στο πλαίσιο διενεργηθησόμενου και εν εξελίξει ελέγχου, οι οποίες είτε έχουν ασκηθεί, είτε θα ασκηθούν στο μέλλον, αδυνατεί να εισηγηθεί προς την Τακτική Γενική Συνέλευση την έγκριση, σύμφωνα με το άρθρο 108 του Ν. 4548/2018, της συνολικής διαχείρισης που έλαβε χώρα κατά την εταιρική χρήση 01.01.2020 έως 31.12.2020.

Nα σημειωθεί ότι και η μητρική εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ δεν απάλλαξε τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης από τυχόν ποινικές ή αστικές ευθύνες για τα πεπραγμένα της οικονομικής χρήσης του 2020 ενώ έχει ήδη παραπέμψει στη δικαιοσύνη υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται η προηγούμενη διοίκηση του Ομίλου (και στις οποίες εμπλέκεται και η Reds).

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα