Quality Printing Solutions: Eγκαθιστά τον πρώτο flatbed εκτυπωτή swissQprint Nyala 3S στην Ελλάδα

Η εταιρεία αλλάζει τα δεδομένα στην εκτύπωση άκαμπτων υλικών και στην κατασκευή stands  

Η Quality Printing Solutions A.E., μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων, μικρού και μεγάλου μεγέθους, κατασκευών stands και λοιπών POP/POS λύσεων, ανακοινώνει την απόκτηση του SwissQprint Nyala 3S, του υπερσύγχρονου flatbed εκτυπωτικού συστήματος που εγγυάται κορυφαία ποιότητα,

μοναδική ευελιξία και υψηλή ταχύτητα σε μια πληθώρα εκτυπωτικών εφαρμογών και υλικών.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο flatbed SwissQprint Nyala 3S διασφαλίζει πως οι συνεργάτες της Quality Printing Solutions A.E. θα εξυπηρετηθούν άριστα, αξιόπιστα και άμεσα, καλύπτοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρόνους παράδοσης.

«Εδώ και 22 χρόνια, στόχος όλων μας στη Quality είναι η διάθεση αψεγάδιαστων λύσεων, υψηλής ποιότητας και η σύναψη ισχυρών και αξιόπιστων συνεργασιών µε τους πελάτες μας. Σε αυτό το πλαίσιο, και με γνώμονα τη στρατηγική μας για διάθεση προηγμένων λύσεων αιχμής στους συνεργάτες μας, η απόκτηση του εκτυπωτή Nyala 3S της SwissQprint ενισχύει σημαντικά τη γραμμή παραγωγής, υπερδιπλασιάζοντάς την, συνεπώς και τη δυναμική της εταιρείας μας», δήλωσε ο κος Στέφανος Μακρυγιάννης, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Quality Printing Solutions A.E.

Το flatbed εκτυπωτικό σύστημα SwissQprint Nyala 3S δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης φύλλων 3x2 μέτρων με ταχύτητα 370m2/ώρα, για τη βέλτιστη εφαρμογή εκτύπωσης με κορυφαία ποιότητα. Η ναυαρχίδα λύση εξελίσσει και αναπτύσσει τις δυνατότητες της εταιρείας, καθώς προστίθεται στο υπάρχον εκτυπωτικό σύστημα SwissQprint Impala και εγγυάται απρόσκοπτη, ασφαλή λειτουργία και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα σε μια μεγάλη γκάμα υλικών για εκτύπωση, όπως E-Board, Honeycomb, Πολυπροπυλένιο, Accaplast, pvc free, pop foam, χαρτί, ξύλο, αλουμίνιο, plexiglass και FSC οικολογικών υλικών.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την πρώτη εγκατάσταση του SwissQprint Nyala 3S, καθώς επίσης και για την συνεχή εμπιστοσύνη που μας δείχνει όλα αυτά τα χρόνια η Quality Printing Solutions Α.Ε. με αυτήν της την επένδυση σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία, όπως αυτή που ζούμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο», δήλωσε ο κος Γιάννης Τζώρτζης, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της IMAGCO A.E., αποκλειστικού αντιπροσώπου της SwissQprint στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα