Persil: Σειρά mini ντοκιμαντέρ “Κοστούμια & Χαρακτήρες”

Mε την υπογραφή  της διεθνούς φήμης εταιρία παραγωγής The Dark Candy.

Κάθε ρούχο κρύβει μία ιστορία, εκφράζει μία εποχή. Το Persil, αποφάσισε αυτή τη φορά να μην μείνει μόνο στη φροντίδα τους, αλλά να ακούσει και τις ιστορίες τους, μέσα από τη σειρά mini ντοκιμαντέρ “Κοστούμια και Χαρακτήρες”!

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της εταιρείας παραγωγής “The Dark Candy”, και παρουσιάζει τις ιστορίες 4 διάσημων ενδυματολόγων αγαπημένων ελληνικών

σειρών, που μοιράζονται μαζί μας το πάθος τους για τη μόδα και τη φροντίδα των ρούχων καθώς μας εξομολογούνται άγνωστες ιστορίες από τη δουλειά τους. Με την ευγενική υποστήριξη του Persil, η σειρά θα είναι διαθέσιμη στην ειδικά αφιερωμένη σελίδα στο site του Persil και στο κανάλι του στο YouTube όπου θα φιλοξενεί όλο το περιεχόμενο.

Ανακαλύψτε την πηγή έμπνευσης που κρύβεται πίσω από τα κουστούμια και τους χαρακτήρες αγαπημένων σειρών, όπως οι «Άγριες Μέλισσες», «Τα Καλύτερά μας χρόνια», «Έτερος Εγώ» και «Ήλιος». Τις ιστορίες τους αφηγούνται οι ενδυματολόγοι Τριάδα Παπαδάκη, Μαρία Κοντοδήμα, Άγις Παναγιώτου και Νικόλ Παναγιώτου. Η σκηνοθεσία των ντοκιμαντέρ είναι από τον Sakis Lalas και το σενάριο από την Valentina De Giorgi.

Δείτε τα 4 mini ντοκιμαντέρ με τις συνεντεύξεις των ενδυματολόγων των δημοφιλών ελληνικών σειρών στα παρακάτω links:

Άγριες Μέλισσες: https://www.youtube.com/watch?v=NxcpaHhiUpg Ήλιος: https://youtu.be/z38BDZ_1wEU Έτερος εγώ: https://youtu.be/Y7DJBFljjfk Τα καλύτερα μας χρόνια: https://youtu.be/pu1MtMWPE8I PERSIL
Keywords
Τυχαία Θέματα