Papoutsanis: Ποιες δύο νέες σειρές περιποίησης λάνσαρε στην Χenia

Η μια σειρά περιέχει υπολείμματα καφέ. 

Δύο νέες σειρές περιποίησης λάνσαρε η εισηγμένη εταιρεία στην έκθεση για τον ξενοδοχειακό κλάδο XENIA 2023. Πρόκειται για την σειρά Skin to Soul και την UpC.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά Skin to Soul ανήκει στην κατηγορία του experiential skincare και συνιστά πρόταση για boutique

hotels, καθώς και ξενοδοχεία που δίνουν έμφαση στην αναζωογόνηση και την ευεξία.

Σε ό,τι αφορά τη σειρά UpC έχει ως στόχο να ενισχύσει το βιώσιμο χαρακτήρα των ξενοδοχείων, προωθώντας την ιδέα της κυκλικής οικονομίας, μέσω της συλλογής και διαχείρισης των υπολειμμάτων καφέ espresso.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη σειρά, που περιέχει upcycled εκχυλίσματα καφέ espresso, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ευεργετική δράση για το μικροβίωμα της επιδερμίδας, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης.

Κατά την εταιρεία, η σειρά UpC αποτελεί ιδανική επιλογή για ξενοδοχειακές μονάδες με υψηλή περιβαλλοντική ευαισθησία.

Η κ. Ειρήνη Χατζηιωακειμίδου, Business Unit Director των επώνυμων προϊόντων της Παπουτσάνης, δήλωσε σχετικά: «Η καινοτομία με θετικό περιβαλλοντικό πρόσημο αποτελεί στόχο και δέσμευση της Παπουτσάνης. Με μεγάλη χαρά παρουσιάσαμε στην XENIA 2023 τη νέα σειρά ξενοδοχειακών προϊόντων UpC που κάνει πράξη την κυκλική οικονομία, αξιοποιώντας τα υπολείμματα espresso και καταδεικνύοντας ότι τα απορρίμματα δεν είναι σκουπίδια. Μπορούμε -και οφείλουμε- μέσα από τις επιλογές και τις συνεργασίες μας με πρωτοπόρες εταιρίες όπως η Coffe-Εco, να περιορίσουμε στην πράξη το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, να ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να κάνουν το ίδιο, και να αφήσουμε πίσω μας έναν καλύτερο κόσμο».

O κ. Αλέξης Πάντζιαρος, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Coffe-Eco, δήλωσε: «Η πρακτική εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας αποτελεί το βασικό πυλώνα ανάπτυξης για την Coffe-Eco, καθώς θεωρούμε πως οι παραγωγικές βιομηχανίες θα στραφούν προς αυτή δεδομένου ότι οι πρώτες ύλες είναι περιορισμένες. Αυτό σαν πρακτική έχει σημαντικό περιβαλλοντικό και οικονομικό αντίκτυπο ταυτόχρονα. Αν και στην Ελλάδα συνηθίζουμε να ακολουθούμε τις τάσεις με καθυστέρηση σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η Παπουτσάνης δείχνει για ακόμα μια φορά έμπρακτα, πως η καινοτομία και το θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα αποτελεί μέρος της κουλτούρας της. Παρά τα περισσότερα από 150 χρόνια παρουσίας της, εξακολουθεί να πρωτοπορεί. Είναι μεγάλη μας χαρά που ξεκινάμε μια τέτοια συνεργασία με την Παπουτσάνης και θεωρούμε πως είμαστε ακόμη στην αρχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα